Geniet van next-day delivery bij bestelling voor 11u 's morgens   |   Overal in de Benelux en Frankrijk, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Yakitori van Poulet de Landes.
Heerlijke saté met filet van hoevekip uit de Landes label rouge, ideaal voorgerechtje bij een winterbarbecue
Lees verder
Entrecote met beenmerg.
Een idee voor de feestdagen?
Lees verder
Koffie panna cotta met dentelle van Dolce Zero.
Vlees in een dessert? Een match made in heaven!
Lees verder
Kip uit de Landes, Indian BBQ spitroast.
Een smaakbom van de BBQ!
Lees verder
Foodpairing: onze echte Japanse Wagyu + Japanse Saké uit de Kobestreek!
Foodpairing op zijn best: de perfecte match!
Lees verder
Gustor is jarig, JIJ verdeelt de geschenken!
Doe het snel, maximum 1000 cadeaubonnen te verdelen!
Lees verder
Nieuw: La Réserve du Patron
Meer dan 120 dagen gerijpt.
Lees verder
Automatische volumekorting bij Gustor.
Ontdek ons automatisch volumekortingssysteem.
Lees verder
Gustor MeatBoutique kreeg kort bezoekje van VTM NIEUWS.
VTM NIEUWS bracht een blitzbezoek aan Gustor.
Lees verder
Saté kambing, geitensaté van de barbecue by BBQ-NL.com
Heerlijk recept met schouder van Melkgeit.
Lees verder
NIeuwe keuzemogelijkheid inzake verpakking: ECO-FRIENDLY
Bekijk hier onze nieuwe eco-friendly verpakking.
Lees verder
BARBECOOK en Gustor MeatBoutique, partners in Crime!
Voor de lancering van het nieuwste BBQtoestellen kiest Barbecook ons als partner.
Lees verder
100% E-FULFILMENT
Gustor gaat voor 100% e-fulfilment. Tips voor een geslaagde levering.
Lees verder
Gerookte Lamsschouder by Jay's BBQ
Deze gerookte bio lamsschouder is het perfecte stukje vlees voor op de BBQ. Als de Bio lamsschouder Low en Slow gegaard wordt dan kan je erg mals stukje vlees overhouden. Dit komt vooral door de structuur van het vlees. Het heeft een uitstekende vetpercentage waardoor het vlees geschikt is voor langzaam garen. Dit recept zorgt er voor dat de smaken van de lam tot zijn recht komen. Een combinatie van kwaliteit vlees, verse en kwalitatief goede kruiden brengt een smaaksensatie die iedereen geproefd moet hebben!
Lees verder
Gustor getest door RTBF uitzending "On n'est pas des pigeons"

Lees verder
Biovlees bij Gustor
Is al ons vlees biologisch?
Lees verder
Stressloos BBQ-en zoals een pro.
Je hebt een heerlijk stuk vlees gekocht bij Gustor maar nu slaat de stress toe.
Lees verder
Pulled Pork met American Coleslaw by Jef from Gustor
Zoals verschenen in LIbelle Lekker april 2018
Lees verder
Over voedselveiligheid, vleesschandalen, overconsumptie en…. de koers.
Zullen meer regels onze voedselveiligheid verhogen?
Lees verder
Waarom online vlees bestellen? Doe hier de test!
Of online vlees kopen bij Gustor voor jou een goed idee is, leer je hier.
Lees verder
Pittige wok met ossenhaas van Normande-koe
recept door Myriam Minne van Hap&Tap
Lees verder
Recept: Sukiyaki van Wagyu A4 door Chef Ivan Verhelle van Japans restaurant TANUKI in Brugge.
Sukiyaki  すき焼き | Japanse fondue
Lees verder
Rubia Gallega Roxa Douro, getest door Barbecook België.
De Rubia Gallega op de Barbecook Siesta Black Edition
Lees verder
Gelakt en zacht gegaard buikspek met pinda’s door Myriam Minne
De gekende foodie en topblogster Myriam Minne van Hap & Tap ging aan de slag met ons Glorius Buikspek.
Lees verder
Fazantensuprème met pastinaakpuree en traaggegaard witlof.
Kerstdiner met wilde fazant
Lees verder
Hazenpeper.
Heerlijk wildgerecht met haas uit de Polders.
Lees verder
Luxe Wildfondue
Hoe pak je het aan?
Lees verder
Fazantensuprème à la Brabançonne
Klassieker met filet van wilde fazant uit de polders.
Lees verder
Lamsbout met groentjes en jus van rozemarijn.
Eenvoudig klaar te maken feestgerecht. Maar wat een smaak en aroma!
Lees verder
Gratin Dauphinois
De echte gratin dauphinois, zoals het hoort! Ideaal bij al uw vlees- en wildgerechten.
Lees verder
BEEF WELLINGTON
Terugkeer van een echte klassieker.
Lees verder
Wildstoofpot van Everzwijn of Hert.
Heerlijk eenvoudig, maar ook feestelijk!
Lees verder
Chinese Fondue met uitzonderlijke vleessoorten.
Een originele feestmaaltijd
Lees verder
De "cuisson" van vlees: tabel met kerntemperaturen.
Dagelijks wordt ons gevraagd hoe lang klanten hun stuk vlees dienen te garen. Het is onmogelijk om zomaar losjes uit de pols een kook- of baktijd mee te geven.
Lees verder
Entrecôte of côte à l'os in zoutkorst.
Hoe bereid je een entrecôte of een côte a l'os in zoutkorst.
Verras je gasten!
Lees verder
Entrecote, steak of cote à l'os met rodewijnsaus
Haal een winner in huis.
Lees verder
Grand Veneursaus - Poivradesaus
2 klassieke basissauzen voor uw wildgerechten.
Lees verder
Picanha met Chimichurrisus
Deze overheerlijke klassieker doet ons dromen van maagdelijke Zuid-Amerikaanse stranden.
Lees verder
Pluma met chorizo, jonge worteltjes en kerstomaatjes
Slagerszoon Jef's favoriet!
Lees verder
Yacht Supply
Levering van uitzonderlijk vlees op uw Yacht.
Lees verder
Gustor Gastronomische Meattasting.
Voor dit initiatief slaan Gustor Meatboutique en Roofrestaurant Gaston uit Gent de Handen in mekaar. De chefs van Gaston bereiden het uitzonderlijke vlees van Gustor. Laat u onderdompelen in de wondere vleeswereld en proef De Rubia Gallega Roxa Douro, Black Angus, Wagyu en veel meer. Dit event is te boeken vanaf minimum 60 tot maximum 100personen.
Lees verder
Win 1 kg van jouw favoriete steak!
Zie onze facebook actie
Lees verder
Gustor Meat Boutique takes the neighbourhood butcher online
Artikel in Flanders today.
De Gustor Meat Boutique brent de buurtslager online
Lees verder
7 redenen om vlees online te bestellen.
7 REDENEN OM VLEES ONLINE TE BESTELLEN: ASSORTIMENT-ORIGINE-MAATWERK-VAKMANSSCHAP-GEMAK-VEILIGHEID-ADVIES
Lees verder
Hoe versnijden wij het vlees bij Gustor MeatBoutique
Bekijk hier de video.
Lees verder
Nieuwe website!
Onze nieuwe website!
Vanaf heden komt u terecht op onze volledig vernieuwde website.

We hebben gekozen voor een totaal nieuw platform met een duidelijker aanbod en groter gebruiksgemak.
Lees verder
Tine Bral van "De Tafel van Tine" testte Gustor Meatboutique
Tine Bral van "De Tafel van Tine" testte Gustor Meatboutique
Lees verder
Gustor Meatboutique in Knack Magazine
Knack magazine over Gustor Meatboutique.
Lees verder
Hap en Tap test Gustor Meatboutique
Hap en Tap testte Gustor.
Lees verder
Wat vinden onze klanten over onze service?
Klik hier om de recensies te lezen op onze facebookpagina.
Lees verder
Hoe wordt uw vlees verpakt

Het vlees is verpakt in isolerende verpakking, speciaal door ons ontworpen voor dit transport. In de verpakking worden koelelementen toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld blijft tijdens transport. Je kunt deze koelelementen uitstekend hergebruiken. Het niet-giftige en voor levensmiddelen geschikte koelelement (EU gecertificeerd) kan vele malen opnieuw worden ingevroren en in combinatie met de EPS doos houdt dit - mits goed afgesloten - je (etens)waren gekoeld. Goed voor het milieu dus!

Lees verder
Gustor in de pers

Artikel in DELICATESSE.

Lees verder
La Normande

Het vlees van de Camembert. De Normandische koe, ook wel le boeuf cidré genoemd, is niet alleen leverancier van de meest gastronomische kazen, maar tevens van een net zo aromatische “pré-salée” entrecote. Wij bieden alleen vlees aan van koeien die graasden op de zilte weiden rond de de Mont St-Michel. Deze kwaliteit is slechts beperkt verkrijgbaar, maar wij bij Gustor gaan voor niets minder.

Lees verder
Black Angus

En de winnaar is.....: Ierland? USA? Schotland? Australië? Nieuw-Zeeland? Eender welke keuze u maakt, met de Black Angus haalt u altijd een winner in huis. De oorsprong van de Angus ligt in Schotland maar dit succesverhaal heeft ondertussen alle continenten veroverd. Van elke origine brengen wij de topkwaliteit bij U op tafel, van Freerange tot 120days Grainfed. Waarom niet eens een beef-tasting organiseren en uw gasten laten beslissen welke ze het lekkerst vinden?

Lees verder
Holstein (Oostenrijk)

Hoe Assepoester prinses werd. Nog niet zo lang geleden werd ontdekt dat door een gepaste voeding en toepassing van de dry-aging techniek, het vlees van de Holsteinkoe ongelooflijke culinaire kwaliteiten krijgt: een zinderende smaak, een vrij grove vezelstructuur, maar toch zeer mals . Het kleine melkfabriekje wordt na haar welverdiende pensioen een exquise vleessoort en haar entrecôte werd bij verschillende blindproeverijen als beste steak ter wereld uitgeroepen.

Lees verder
Belted Galloway

Omega 3 en 6 recht uit de natuur. 365 Dagen per jaar grazen de Galloway runderen op de schrale weilanden in West Schotland. Dit is Freerange Meat op zijn best en Slowmeat avant la lettre. Zeer smakelijk, gezond en mooi dooraderd vlees met weinig overbodig vet. De favoriete steak van de Londense Foodies en Healthies.

Lees verder
Iberico - Pata Negra

Vergeet alles wat U al wist over varkensvlees. Het Iberico varken voedt zich vrij in de natuur met eikels, paddestoelen, wortels, kruiden en bessen. Dat proef je zo op je bord. Het is één van de oudste vormen van duurzame en ecologische kweek. Onze selectie Iberico Pata Negra Premium garandeert een unieke smaakervaring en past in een gezond en evenwichtig eetpatroon. Het is rijk aan eiwitten, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3,6 en 9), mineralen en vitamine B.

Lees verder
Dry-aging - Gerijpt Vlees

De slager-affineur heeft al zijn vakkennis en ervaring nodig om een goede rijping van het vlees te laten slagen. Alles begint bij de selectie van de dieren. Enkel vlees van dieren die op een zeer natuurlijke manier gekweekt werden komt in aanmerking.

Lees verder
Struisvogel (Zuid Afrika)

Het zeer lekkere vlees van topkwaliteit van struisvogel is intussen ingeburgerd in vele keukens.

Lees verder
Rubia Gallega

Afspraakje met een Spaanse brunette?
Dit is echt een geval apart. Volgens sommigen enkel geschikt voor kenners, maar om kenner te worden moet je beginnen met een eerste keer te proeven. De zilte weiden langs de Atlantische kusten van Galicië, de robuustheid van het Rubiaras, de zeer ecologische kweekwijze en de lange droge rijping zijn verantwoordelijk voor de culinaire eigenschappen van dit stuk vlees.

Lees verder
Belgisch Witblauw

Smakeloos vlees? Niet bij Gustor!
Ons aanbod Blauw-Wit is van een uitzonderlijke kwaliteit, traditioneel gekweekt in de Westvlaamse Polders en het Moerengebied. Kwaliteit en smaak heeft tijd nodig. En daar krijgt de Gustorkoe veel van, minstens 4 jaar lang geniet ze van een zorgeloos en gezond leven.
Het gevolg laat zich smaken, proef het verschil!

Lees verder
Simmental (Oostenrijk)

Een klassieker in zijn authentieke thuis. De roodbruine Simmental koe hoort thuis in de Alpen. Enkel op dit terroir, met zijn vele grassoorten en Alpenkruiden, komen de uitzonderlijke kwaliteiten van dit ras volledig tot hun recht. Natuurlijk vlees met een fijne structuur, mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak.

Lees verder
Glorius Varken

Mals en sappig varkensvlees met natuurlijk aroma door kruiden in de voeding! Het familiebedrijf Glorius bezorgt ons deze delicatesse. Alle voeding voor de dieren wordt door de familie zelf gekweekt en aangevuld met rozemarijn, thijm en kurkuma. Deze kruiden zijn natuurlijke antioxydanten, gezond voor mens en dier.

Lees verder
Hoe versnijden we uw vlees

Online slagers zijn echte slagers. Zie hier hoe we uw vlees versnijden.

Lees verder
Leveringsdagen

Wij leveren bij u thuis (de Benelux and Frankrijk) op DINSDAG, WOENSDAG, DONDERDAG en VRIJDAG. Bestellen kan tot de dag voordien 11.00u.

Lees verder
Hoe bak je een stuk gerijpt vlees ?
Gerijpt vlees is vol van smaak en aroma's. Ingewikkelde sausen zijn echt niet nodig.
Lees verder
Chianina

Het sublieme Toscane in een biefstuk. Stel, u krijgt een fantastische fles Brunello de Montalcino te pakken (“de” exclusieve wijn uit Toscane). Op de vraag welk stuk vlees u hierbij serveert is er maar één antwoord mogelijk. Uw eerste kennismaking met de Chianina zal u voor altijd in het geheugen gegrift staan. Deze steak is het resultaat van eeuwenoude Toscaanse tradities. Zeer exclusief!

Lees verder


  • Levering

    Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

    Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

    Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

    Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

    Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

    KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

    Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

     Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

  • Afhalen

    Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

      - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

      - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

;