>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de Benelux en Frankrijk, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

BEEF WELLINGTON

BEEF WELLINGTON
 beef wellington
BEEF WELLINGTON
Met jus en jonge bladspinazie

INGREDIENTEN HOOFDGERECHT:
 - 1 kg Chateaubriand van Limousin rund of Ierse Black Angus Rib Eye  - 500 g bladerdeeg  - 400 g boschampignons  - 150gr van Prosciutto di Parma  - 2 uien  - 40g boter  - 1 ei  - 1 glas rode porto  - 1 teentje knoflook  - 1 eetlepel peterselie  - zout en peper
BEREIDING:
Stap 1: DE DAG VOORDIEN
Pel en snijd de uien en de look. Reinig de paddenstoelen Verhit in een braadpan 40 g boter en bak het vlees aan alle kanten bruin. Neem de rosbief uit de pan zonder hem te prikken. Laat afkoelen en kruidt met zout en peper. Blus de pan met de porto, voeg de gesneden ui toe en fruit een paar minuten, voeg dan de champignons, peterselie en knoflook toe en laat 3 minuten koken.
Giet 1/4 van een glas water in de pan. Laat het op laag vuur inkoken tot al het vocht volledig is verdampt.
Pureer dit mengsel. Breng op smaak met zout en peper. Neem een ​​groot stuk huishoudfolie en strek die uit op je werkblad. Plaats de prosciutto dakpansgewijze op de folie. Verdeel het champignon-mengsel gelijkmatig over de prosciutto en leg het gebraad erop. Rol het vlees met de champignons in de prosciutto met behulp van de huishoudfolie op en draai de rol stevig vast.
Plats de rol in de koelkast.
Stap 2: DE DAG ZELF. Haal het vlees een half uur voordien uit de koelkast. Verdeel de bladerdeeg op een met bloem bestoven werkvlak. Verwijder de plasticfilm van het gebraad en leg de vleesrol op het deeg. Sluit het deeg helemaal rond het vlees (in 1 laag) en zorg ervoor dat de randen goed gesloten zijn. Snij het overtollige deeg weg. Leg het gebraad in een beboterde ovenschaal. Verwarm je oven voor op 220 ° C. Klop de eierdooier en borstel die uit over het deeg. Bak gedurende 35 minuten.
Schakel de oven uit maar laat het gebraad nog even erin staan, deur op een kier, gedurende nog eens 10 minuten.

Klaar!


SAUS:

2 sjalotten, scheutje rode porto, 1/2liter bruine fond, laurierblaadje, 1 takje tijm.

 

Pel de sjalotten en snij ze heel fijn.

Verhit een klontje boter in een pan en stoof de sjalot. Flambeer met een scheutje porto.

Doe er laurier en tijm bij en blus met de bruine fond. Laat inkoken tot sausdikte.

Van het vuur halen, en monteren met koude boter.

(een 4 tal klontjes koude boter, één voor één, door de saus roeren tot ze volledige opgenomen zijn)

 

 

DE GROENTJES:
Wordt meestal geserveerd met kortgestoofde jonge spinazie.
(bereidingstijd: 5min)
Neem een grote pot of een grote braadpan met hoge boord.
Laat wat olijfolie warm worden in de pot, voeg een gesnipperde sjalot en een teentje knoflook (geperst) toe.
Laat die eventjes zweten zonder bruin te worden.
Voeg de gewassen en goed gedroogde jonge bladspinazie toe, roer steeds om.
Kruiden met wat zout en peper van de molen.
Vliegensvlug zal de spinazie wegsmelten.
Wanneer je na enkele ogenblikken de vorm van de blaadjes van de spinazie nog net kunt zien zijn de groentjes klaar.
 




  • Levering

    Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

    Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

    Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

    Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

    Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

    KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

    Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

     Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

  • Afhalen

    Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

      - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.