Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de Benelux en Frankrijk, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Populair deze week • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

    - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Vleespakket Daily

Schitterend
Bestelling en levering zijn perfect verlopen. Vlees is perfect verpakt. Enkel nog maar de Chateaubriand en de varkenskotelet gegeten. Uitzonderlijke smaak en kwaliteit. Beloofd voor de rest...
17/01/2019 | Chris

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Excellent !!
Livraison parfaite comme d'habitude :-) Viande tout simplement divine !! Elle fond pratiquement dans la bouche. A déguster au moins une fois, cela en vaut vraiment la peine :-)
15/01/2019 | Toni

SASHI Beef Denmark

Waouw
Quelle viande ! Goutue, tendre, racée...un superbe mélange. Belle présentation et une portion très généreuse. Le caractère de cette viande est destiné aux vrais amateurs de viande. Vaut le détour !
11/01/2019 | Greg

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Viande incroyable mais découpe décevante
Viande d’exception mais la portion de 300 gr s’est révélée très fine. Plus difficile au niveau de la cuisson et de la présentation. Dommage. Malgré tout une grande tendresse et un goût parfait. C’est vraiment une viande extraordinaire. __________________________________ Réponse de Gustor Meatboutique: Merci pour vos remarques. En effet une tranche de 300gr a une épaisseur d'environs 1cm. Ceci est bien stipulé dans la description sur la page de ce produit.
11/01/2019 | Greg

Black Angus van de Azoren

Très belle viande
Très beau morceau et viande bonne. Le goût n’est pas spécialement particulier. Pour une viande plus corsée j’ai préféré le sashi. La coupe est généreuse ;-)
11/01/2019 | Greg

Hazenrug uit de polders

Hazerug met spruitjes
Hazerug boterzacht, rosé gebakken, heerlijk, zeker een aanrader!!!!
10/01/2019 | Dirk

Glorius Varken - De Rug

Zalig!
Op de laatste dag van het jaar werden deze 2 rugstukken bij me thuis geleverd. Ik durf al eens een etentje te organiseren, nooit eerder kreeg ik van mijn gasten zulke goeie commentaren. Dit vlees is echt mals, sappig en O-VER-HEER-LIJK!!! Bedankt Gustor!
10/01/2019 | Steven

Glorius Varken - De Rug

Mals
Wat een lekker stukje vlees ! Heel mals, smelt gewoon in je mond. Heeft op zich niks nodig, maar wij hebben 'm gegeten met een Blackwellsaus... Heerlijk!
10/01/2019 | Linda

Stonegrill "CLASSIC"

Hoe heerlijk was dat
oor ons was het de eerste keer dat we bestelden bij Gustor. Perfect geleverd gekoeld en vacuümverpakt. Wat een mooie porties! Wij waren het meest onder de indruk van de pata Negra, van nature uit niet zo'n liefhebber van Varkensvlees maar we moeten ons mening herzien :-). Al de rest was ook over heerlijk met echte smaken. We hadden ook nog een een schoteltje voor de kleinste kindjes uit een iet nadergenoemd waren huis. Hierdoor konden we het verschil nog beter smaken. Het verschil tussen vlees en zout. De meer prijs zeker waard. Liever eens minder vlees en maar dan kwaliteit als dit. We zullen zeker nog eens bestellen. Het water komt alweer in de mond.
7/01/2019 | Carl

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

top
Was echt lekker
7/01/2019 | eddy
@* *@