OPGELET FEEST VAN 1 MEI   |   GEEN LEVERINGEN MOGELIJK OP 1 & 2 MEI   |   Bestel snel vóór vrijdag 27 april 11U 's morgens voor levering op zaterdag 28 april !

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd. • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

    - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is.

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kan het leveringsadres niet meer worden veranderd. We willen een vertraging van meerdere dagen vermijden.

Het spreekt vanzelf dat je thuis bent op het moment van de levering.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Black Angus dry aged Ireland

Heerlijk mals
Op de BBQ klaargemaakt. Heerlijk mals en vol smaak!
23/04/2018 | Sébastien

Chianina Toscane

Heerlijke steak
Heerlijk genoten van deze zuiderse steak.
20/04/2018 | Bart

Limousin Pure dry-aged

Viande d'exception
Proche de la perfection, cette viande est tellement tendre que les couteaux à steak peuvent rester dans le tiroir. Nul besoin de sauce, cette viande se suffit à elle même mais servie saignante avec une sauce au formage de Herve, on atteint l'orgasme culinaire. Et pour la petite anecdote, même ma compagne végétarienne n'a pas pu résister.
20/04/2018 | François-Xavier

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Excellente !!
Bonne et fondante à souhait !!
16/04/2018 | Véronique

Rubia Gallega Filet Pur

Heerlijk mals vlees, perfecte service!
Super klantvriendelijke aanpak. Eenvoudig bestellen op de website, perfect afgeleverd volgens afspraak en zeer goed verpakt. De kwaliteit van het vlees is heel erg goed en samen met de voorgestelde (Chimichurri) marinade een top-etentje gehad. Ik bestel binnenkort weer.
12/04/2018 | Arjen

Pata Negra Rack Premium - Iberico - Corona

Varkenskroontje
Het is meer dan 30 jaar geleden dat ik deze kwaliteit van vlees op mijn bord kreeg Super ontdekking
9/04/2018 | Kurt

Melkgeit uit de kempen

2 Gigots van Melgeit voor Pasen = een echte aanrader !!! Super Lekker !!!
Hallo, dankzij Gustor online heb ik mijn bestelling kunnen plaatsen. Ik moet zeggen, bravo voor de super snelle dienst ; ik heb super snelle en professionele antwoord gekregen van Rik, na mijn mail met enkele vragen en tips voor de melkgeit. Persoonlijk heb ik gekozen voor het bakken in de oven op 180°, ongeveer 1u15 voor rond 1.5k geit. Ingrediënten : ajuintjes , aardappelen , verse rosmarijn, marinade van citroen/limoen sap met Olijve olie, zout en bollen zwarte peper . Het was een reële ontdekking van een zeer fijne vlees; ik kom zeker terug met een nieuwe bestelling. Erbovenop is alles goed verlopen, van bestelling tem ophaling in de winkel in Koksijde; de bouten lagen in den toog reeds klaar en vacuüm voorverpakte. Philippe B. Koksijdenaar
7/04/2018 | Philippe

Bio Lam uit de Ardennen - De Nek

Superlekker!
Heb er een stoofpotje van gemaakt om de vingers van af te likken.
6/04/2018 | Cathérine

Bio Lam uit de Ardennen - Lamsbout

Quel goût!
Cet agneau bio des Ardennes a énormément de saveur, et on le sent dès le début! Ensuite, la cuisson a embaumé la cuisine d'un superbe arôme, et la dégustation de cette viande bien tendre fut un réel plaisir. A refaire!
5/04/2018 | Olivier

Dry-Aged Hamburger

Un incontournable!
Un vrai burger d'exception: Riche en goût, se tenant parfaitement à la cuisson, un véritable délice pour les papilles de toute la famille!
5/04/2018 | Olivier