Geniet van next-day delivery bij bestelling voor 11u 's morgens   |   Levering overal in de Benelux van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd. • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

    - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is.

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail. Vanaf dat moment kan het leveringsadres niet meer worden veranderd. We willen een vertraging van meerdere dagen vermijden.

Het spreekt vanzelf dat je thuis bent op het moment van de levering.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Mmmm....
Was echt super lekker!
24/05/2018 | Wouter

Vleespakket Daily

Parfait !!
Que de la bonne viande !!
15/05/2018 | Di Tullio.V

Simmental dry-aged

vorige week terug besteld, ook weer een super lekkere entrecote
heb er weer van genoten, deze steak is ook een steak die je geregeld zal willen eten hij barst van de smaak en is mals en het randje vet smaakt ook overheerlijk
9/05/2018 | Bruno Boghe

Holstein Premium Austria

Alweer heerlijk genoten van dit super lekker steakje
Ik geloof het zeer zeker dat dit vlees op proef wedstrijden wordt gekozen als beste vlees , want dat is het ook smaak onovertreffelijk, enkel de wagyu kan hem hierin kloppen, mals en sappig en die overheerlijke smaak van het rijpen wat hem zo noot achtig maakt, dit vlees heeft echt alles in huis om een geslaagd etentje te maken , hij is ook telkens bij mijn bestelling bij
9/05/2018 | Bruno Boghe

Premium Bizon Rib Eye

Alweer lekker , van smaak ietsje zoeter dan rundvlees ook wat taaier maar zeker geregeld op mijn menu
Deze Ribeye staat bij mij geregeld op het menu, je proeft dat het geen rund is het heeft een typische smaak je moet het wat meer zouten en kruiden ik heb hem deze keer gemarineerd met de rode kruiden marinade van bij gustor en hem zo op kamer temperatuur laten komen, hem dan gegrild en hij was voortreffelijk lekker
9/05/2018 | Bruno Boghe

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

vorige week terug besteld, dit is het beste onder de zon
dit is echt niet te beschrijven , zo lekker, ik braad het even aan en dan stoof ik in dezelfde pan fijn gesneden groene kool, bloemkool fijn gesneden , broccoli fijn gesneden spruitjes fijn gesneden en aardappel blokjes, plus wat selder, goed wat grof zeezout en peper wat koriander fijn gesneden en boven op de groentjes leg je het vlees, een deksel op de pan een kopje water er bij en op zacht vuurtje laten stoven ongeveer 30 minuten om de 10 minuten roer ik de groenten wat om en zorg dat er altijd wat vocht op de bodem te zien is en leg het vlees terug boven op de groenten telkens het deksel er terug op , en als het klaar is smaak alles overheerlijk lekker, naar het overheerlijke varkensvlees , probeer het maar en je zal zien wat een meerwaarde dit vlees geeft aan je hutsepot ongelofelijk
9/05/2018 | Bruno Boghe

Krokodillenstaart

Super à esseyer
Impossible de distinguer du veau de top qualité à part un fil de gras très savoureux. À tester absolument.
5/05/2018 | Camillako

Premium Bizon Rib Eye

Excellent!!!!
Tendresse du filet mignon avec un gras noble et raffinée.
5/05/2018 | Camillako

Black Angus dry aged Carpaccio

black angus dryed carpaccio
volgens mij is er geen betere!!!
3/05/2018 | miriam

Holstein Premium Austria

Alweer een supper STEAK
Telkens weer verrast deze steak me opnieuw meals lekker die nootachtige smaak die er voor zorgt dat je echt kan genieten van deze steak zonder een sausje, sausjes zouden deze steak echt enkel vernietigen
29/04/2018 | Bruno Boghe