>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Populair deze week • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

heerlijk zacht
Een dikke laag boter zoals op de foto hierboven zit niet rond het vlees bij levering, gelukkig maar. Het aroma van de rozemarijn zit heerlijk verweven in het vlees. Dat is boterzacht en zó lekker!
21/09/2019 | BrunoV

Dolce Zero van 'De Laet & Van Haver'

Unieke ervaring
Zeer geslaagd! Smaaksensatie
10/09/2019 | Luc

Limousin Pure Filet Pur

Uitstekend vlees
Fantastische smaak en perfekt versneden.
10/09/2019 | Luc

Hamburger van Biolam.

Impeccable
Une excellente alternative au hamburger 'classique', avec une saveur plus prononcée. Chaudement recommandé !
5/09/2019 | Cedric

BBQ colli "DECOUVERTE" semi-dry-aged

Un délice !
Très satisfait de la livraison du colis bien réfrigéré. J'ai précuit les viandes sous-vide avant de les saisir sur le barbecue. Un vrai délice ! Étonnamment c'est l'Irish Beef non maturé qui a remporté la préférence des convives
5/09/2019 | Matthieu

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Un vrai délice
Première fois que je goûte de la Holstein et je ne regrette pas tellement la viande était tendre et très délicieuse à la fois que mes papilles gustatives étaient aux anges.
29/08/2019

Meat Tasting

Topconcept en eens iets anders dan een klassiek BBQ
Vorige zondag hield ik een Meat Tasting voor 8 volwassenen en 3 kinderen. De bestelling liep zeer goed vooral omdat de communicatie met Gustor over e-mail en over Messenger bijzonder vriendelijk, hulpvaardig en vlot verloopt. rHet pakket van 3kg bevatte 8 soorten vlees, 1 stukje varken, 7 stukken rundsvlees. Het vlees ging van zeer goed over uitstekend naar fantastisch! De Arouquesa was met rechte het laatste stuk want een echt hoogtepunt. Alle gasten waren uiterst gecharmeerd door het concept van de Meat Tasting maar vooral verbaasd over de kwaliteit en de diverstiteit van het vlees. Allen noteerden ze Gustor.be in hun adresboek om eens thuis zelf eens te bekijken en zeer waarschijnlijk binnenkort ook eens te bestellen. Wat de kinderen betreft: die vonden het ook fantastisch. Mijn dochter van 9 heeft vooral enorm genoten van de Rubia Gallega Roxa d'Ouro, je had het moeten zien! Dat kind weet verdorie nu al wat goed is! Dus laat je niet afschrikken door de rijping, het Meat Tasting pakket bevat stukken die niet gerijpt zijn, stukken die licht gerijpt zijn, en stukken die langer gerijpt zijn. Het bouwt op en is voor nagenoeg iedereen toegankelijk.
29/08/2019 | Bruno

SASHI Beef Denmark

Ontgoocheling
Lang uitgekeken om deze zomer langs te gaan bij Fernand in Koksijde. Een aanzienlijk stuk van dit vlees gekocht en vol ongeduld en met de goede raad van de beenhouwer aan de slag gegaan. Eerst 1 uur in een oven van 50°C om het vlees op te warmen tot in de kern, we wilden het "blue chaud" eten. Vervolgs op de grillpan. De smaak van het vlees op zich was OK maar de textuur was rampzalig: overal pezen waardoor je moest trekken en sleuren. Voor €120 verwacht je wel iets anders.
26/08/2019 | Jérôme

Witte Pens

Appréciation de ce nouveau produit de gustor, le boudin blanc
Tiens, voilà (enfin) du boudin ...(chanson française militaire bien connue) Extraordinaire,exceptionnel, s en souvenir à noel !!!
24/08/2019 | Jean Marie Mesters Liege

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

aanrader
gasten waren zeer tevreden, prijzig maar eerlijk
20/08/2019 | ludo