Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.Wij leveren bij u thuis (BENELUX-FRANKRIJK-DUITSLAND!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG en VRIJDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

Bel ons voor een levering op de dag zelf !
+32 473 600 622

Het vlees is verpakt in isolerende verpakking, speciaal door ons ontworpen voor dit transport. 

In de verpakking worden koelelementen toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld blijft tijdens transport. Je kunt deze koelelementen uitstekend hergebruiken.

Het niet-giftige en voor levensmiddelen geschikte koelelemnt (EU gecertifieerd) kan vele malen opnieuw worden ingevroren en in combinatie met de EPS doos houdt dit - mits goed afgesloten - je (etens)waren gekoeld.  Goed voor het milieu dus!
Dat vinden we belangrijk. En mocht je de doos willen weggooien; EPS is zeeer goed te recyclen en daarom uitermate milieuvriendelijk.

We versturen het vlees gevacumeerd. Daardoor is de hygiene en veiligheid gewaarborgd tijdens het transport.  De combinatie isolatie en koeling zorgt ervoor dat het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens verzending.

Alle meegedeelde gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn circagewichten die een betaling op voorhand dienen mogelijk te maken. Gustor Meat Boutique garandeert echter dat het effectieve gewicht nooit minder dan 95% van het circagewicht zal bedragen. Indien het reële gewicht meer dan het circagewicht blijkt, dan hoeft de klant NIET bij te betalen. Het TOTALE gewicht van Uw bestelling wordt nagewogen. Indien dit gewicht minder zou bedragen dan 95% van het aangekondigde circagewicht voorziet Gustor Meat Boutique een cash terugbetaling die de besteller zal terugvinden in de geleverde verpakking.

De berekening zal als volgt gebeuren:
(totaal van de aangekondigde circagewichten – reëel gewicht) X de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.) = cash terugbetaling

Het vleesras bepaalt enkel het potentieel van de vleeskwaliteit. Maar even belangrijk is het “terroir” waar het dier heeft geleefd en de kwaliteit van het voedsel dat het kreeg. Wij gaan constant op zoek naar herkomsten die een duidelijke meerwaarde betekenen voor de vleeskwaliteit: de Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes etc etc… Als voorbeeld kunnen we stellen dat een Holsteinkoe die 8 jaar op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan en daarna geslacht wordt in niks te vergelijken valt met hetzelfde dier dat gegraasd heeft op de flanken van Oostenrijkse Alpen.

De inhoud van de website is gekoppeld aan een voorraadsysteem. Onze voorraad  wordt steeds bijgevuld en soms zult U merken dat een bepaald product slechts binnen enkele dagen terug  voorradig is. Indien U een dergelijk product selecteert zal dit gevolgen hebben voor Uw volledige bestelling, die dan ook zal verschoven worden naar die latere datum.

 

Vezendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen tot 100 € 9 € 15 €
bestellingen vanaf 100 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze pick-up locaties


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!

Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Simmental dry-aged

gewoon klasse steak
26/10/2017
Perfect gerijpt en zacht heerlijk van smaak. Had lang zo geen lekkere cote à los meer gegeten

Dry-Aged Hamburger

alweer overheerlijke hamburgers
26/10/2017
De 2e maal hamburgers besteld en ze waren weer van uitstekende kwaliteit ongelofelijk lekkere smaak van grepen vlees de notensmaak van perfect grepen vlees en perfect gekruid, Dank u Gustor

Salsiccia al Finocchio

Heel erg lekkere worsten
26/10/2017
Zeer lekkere worsten met uitzonderlijke lekkere smaak perfect gekruid ook gewoon weer een topper van Gustor

Wit Blauw - Bavette

Superbe !
27/09/2017
Excellente bavette, à déguster telle quelle, simplement grillée à sec et arrosé d'une pincée de fleur de sel une fois dans l'assiette ! Je recommande vivement ce produit et je pense en recommander dans le futur . Merci Gustor :)

Charolais France dry aged

Un peu déçu
27/09/2017
La viande était particulièrement grasse (beaucoup plus que sur la photo) du-coup à la cuisson le gout du gras l'emporte sur le gout de la viande maturé, c'est dommage . Le maigre est de bonne qualité, suffisamment tendre mais j'ai eu l'occasion de goûter de la viande de charolais par le passé mon souvenir était au dessus en terme de saveur mais à l'époque la côte de bœuf que j'avais sélectionné dans une boucherie Marseillaise n'était peu-être pas maturée . J'ai acheté également, à titre de comparaison, une côte de bœuf maturé chez le boucher d'une grande surface (viande pas charolaise) et mon souvenir était supérieur aussi . Donc pour conclure cette viande reste bonne mais pour ma part je suis déçu globalement rapport qualité/prix et je n'en reprendrai pas .

Dry-Aged Hamburger

Een smaakbom is nog zacht uitgedrukt !
24/09/2017
Deze hamburgers zijn zo lekker , er zijn geen woorden voor, gemaakt met de restjes vlees van alle lekker gerepen steaks waar ik zer zeker de holsteiner in proef de noten achtige smaak en de lekkere kruiden een aanrader voor iedere vlees liefhebber , dit is ver uit de beste hamburger die je ooit zal gegeten hebben Bruno

Limousin Rundswangen

zeer mals
18/07/2017
volgens recept op internet gemaakt in de oven (slow cooking) super!!!

Glorius Varken - Het Spek

heel lekker
18/07/2017
zeer lekker spek had dit extra genomen bij het bbq pakket

BBQ colli "CLASSIC" niet dry-aged

super vlees
18/07/2017
gasten waren heel verrast en ik ook

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Sublieme smaak
16/07/2017
een nooit geévenaarde ervaring, lekker tot in de hoogste regionen .... een unicum van smaak .... hemels en superieur aan alles wat ik in mijn hele leven al heb geconsumeerd.... ook mijn bewondering voor de stipte levering , correcte afhandeling en het gemak dat daarbij komt alsof het van zelfsprekend is ....