Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

100% E-FULFILMENT

100% E-FULFILMENT

 

LOSSE ZEDEN IN DE E-COMMERCE?

Gustor gaat voor 100% e-fulfilment.

Bij Gustor nemen wij de zaken serieus. Niet alleen bij keuze van ons assortiment, de selectie en de aankoop van de dieren, het versnijden en verpakken van uw bestelling maar zeker ook de levering van uw vleespakket.

 

Geen paniek, 99% van onze pakketten wordt standaard zonder enig probleem geleverd. Maar zoals gezegd, wij nemen de zaken serieus, wij gaan voor 100% geslaagde leveringen van onze bestellingen.

 

Hier volgen enkele TIPS om eventuele PROBLEMEN bij levering te vermijden. Voorkomen is beter dan genezen.

 

- Je krijgt enkele ogenblikken na jouw bestelling een automatische BEVESTIGING van ons. Indien je die niet kreeg, laat het ons direct weten. Misschien is er een foutje geslopen in uw emailadres. Raar maar waar, maar toch 5% van de klanten maakt een fout in de opgave van hun eigen emailadres. Dit is belangrijk want het is ook op dit emailadres dat de koerierdienst je zal contacteren. Kijk ook zeker in je SPAMBOX.

- DAG NAAR KEUZE: je kan zelf je leverdag kiezen op onze website. Kies een dag waarvan je zeker bent dat je thuis bent.

- TIJDSBLOKKEN: maak indien nodig gebruik van onze tijdsblokken. Zo dien je bijvoorbeeld niet de ganse dag thuis te blijven maar enkel vanaf 13u.

- Wij kunnen geen andere tijdstip garanderen dan de de tijdsblokken die we op de site aanbieden. Dus een vermelding: "leveren tussen 14u en 16u kunnen wij niet garanderen.

- Let op met de AUTOMATISCHE INVULLING van uw gegevens, vele browsers zullen, terwijl je je persoonlijke gegevens invult, automatisch het formulier vervolledigen aan de hand van vorige gegevens. Dit is soms heel makkelijk maar niet altijd correct. Zo krijgen we bestellingen binnen met als huisnummer uw geboortedatum, of als gemeente "mannelijk". Nakijken is de boodschap!

- Geef bij voorkeur een mobiel telefoonnummer op en liefst in de internationale vorm (bijvoorbeeld +32 xxx xx xx xx) dit wordt automatisch overgenomen door de koerierdienst die u op die manier een automatische sms kan sturen als de chauffeur er aan komt.

- AVONDLEVERING: dit is echt een topper, die valt steeds meer in de smaak bij onze klanten. Je laat het vlees daags voor je het nodig hebt leveren na 18u. Voor heel wat mensen is het dan makkelijker thuis te zijn als onze koerier langs komt.

- OPMERKINGEN: heb je er ervaring mee dat je adres voor koeriers moeilijk te vinden is? Laat ons dit zeker weten, met de nodige uitleg. Bijvoorbeeld: een huis dat niet zichtbaar is vanaf de straat maar dient bereikt te worden via een hek aan de straatkant. We geven die info mee aan onze koerier.

- Je kan ook direct aangeven bij welke BUUR (in dezelfde straat!) het pakket mag geleverd worden indien je plots toch niet zou thuis zijn. Bijvoorbeeld: indien niemand thuis leveren bij Peeters op nummer 37 in dezelfde straat)

- ANDER LEVERADRES: je kan op eender welk adres laten leveren. Kies een adres waarvan je zeker bent dat er iemand thuis is. Onze pakketten bevatten voldoende koelmiddel zodat ze nog lang gekoeld blijven na de levering. (Niet geldig voor onze eco-friendly verpakking!)

Enkele voorbeelden:

- op de receptie van het werk

- bij familie of vrienden (zo zie je oma en opa nog eens)

- in je stamcafé of in de frituur waar je regelmatig langs gaat. (wordt echt veel gebruikt en is een prima alternatief, zo kom je nog eens onder de mensen ;-) )

- LEVERING OP UW VAKANTIEADRES: Gustor levert overal in de Benelux en Frankrijk, dus ook in uw vakantiestulpje in de Ardèche. Hou er zeker rekening mee om bijvoorbeeld dezelfde naam te gebruiken als waaronder het adres gekend is. Bijvoorbeeld, je betrekt de villa van Meneer Peeters, laat dan leveren bij Meneer Peeters t.a.v. uw eigen naam. Zeker dezelfde naam gebruiken als op de deurbel. Of zoek een Chronopost-punt in de buurt en laat daar leveren. Na 13u kan je daar je pakket ophalen.

- Jij hebt een CONTRACT met ONS, niet met onze koerierdienst. Dit wil zeggen dat WIJ 100% VERANTWOORDELIJK zijn voor de levering! Voor ons stopt het niet op het moment dat wij het pakket aan de koerier overhandigen. Vermoed je een probleem (wat heel uitzonderlijk is), verlies dan geen tijd met de koerierdienst te proberen contacteren. Neem direct contact op met ons, liefst via TELEFOON dat gaat sneller. Wij zullen u veel sneller kunnen helpen en dit is ook deel van onze job.

100% E-FULFILMENT, dat is waar Gustor voor staat !

 

 

 

 

 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.