CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Wegens uitzonderlijke drukte: bestellen vóór 9u 's morgens voor levering de dag nadien.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Black AngusBlack Angus

Het Black Angus ras is ontstaan door kruisingen van oude Keltische rassen met soorten die door Noormannen werden geïmporteerd.

Voor het eerst gefokt in Aberdeenshire kreeg het de passende naam Aberdeen.

De Angus runderen passen zich overal zeer goed aan. Ze brengen hun kalveren probleemloos ter wereld en zijn bijgevolg zeer geschikt voor extensieve veeteelt.

Maandenlang trekken ze hun plan op de ruige Schotse weilanden, op de eindeloos groene Ierse grasvelden, op de immens uitgestrekte Amerikaanse prairies of in de ongerepte bush van de Oostkust van Australië en dit alles zonder enige tussenkomst van de mens.

 

Fier, vorstelijk en inktzwart zijn ze, compact gebouwd en ze stellen weinig eisen aan hun leefomgeving. Het zijn echte graseters. De kwaliteiten van het gras in hun biotoop zal het aroma, de smaak en de vetdooradering bepalen van uw steak.

 

Scottish Angus.

Het ruige klimaat in de Schotse Highlands zorgt voor een kenmerkende flora. We treffen er schrale weilanden aan met zeer resistente grassen en kruiden. De Angus koeien moeten elke dag flink op stap om hun portie voedsel bijeen te scharrelen. Dit resulteert in een goed doorbloedde spiermassa. Scottish Angus is bijgevolg dieprood gekleurd, met een mooie vetmarmering die wegsmelt tijdens het bakken en een krachtige ouderwetse smaak. Dit vlees wordt pas echt perfect als we het enkele weken aan het been laten rijpen.

 

 Irish Angus.

Eindeloze groene vlaktes met een overvloed aan mals gras, daar voelt het Angus rund zich natuurlijk op zijn plaats. Enkel tijdens de koudste winterdagen gaan de koeien even op stal, ook dan krijgen ze enkel ruwvoeder. We hebben hier te maken met het echte grasgevoederde Angusbeef. Dit is er eentje voor de liefhebbers van Freerange Meat: prachtig vetdooraderd, krachtige smaak, de natuur op je bord.

 

USDA Prime

15 Maanden hebben de koeien de vrije loop op de immense vlaktes van de Amerikaanse Midwest.

Deze stressloze leefomgeving en de overvloed aan gras zijn de eerste sleutels tot succes. Na deze natuurdoop worden de koeien ondergebracht op de ranch. Daar krijgen ze gedurende 4 maanden een uitgebalanceerd dieet van graan en maïs. Dit alles gebeurt onder de strenge controle van de USDA (U.S. Department of Agriculture). Deze kweekwijze levert een compleet ander resultaat dan dat in Ierland of Schotland, zowel inzake smaak als vetmarmering. Wij kiezen enkel voor de Prime kwaliteit die het meest met vetdooraderd is en van uitzicht lijkt op een mooie Wagyu. De USDA Prime Rib heeft een unieke smaak, is supermals en bijzonder sappig.

 

Australian Black Aberdeen.

Dit verhaal lijkt erg op het USDA Prime-verhaal, maar voor ons heeft het een speciale betekenis.

De jongste generatie van ons bedrijf heeft het namelijk van dichtbij mogen meemaken. Jef werkte als cattle hand op de Chudleigh Park Cattle Station in Hughenden, Queensland Australia en dit blijft voor hem een unieke en zeer leerrijke ervaring .

Elke dag, van 'dawn to dusk’, werkte Jef er op de 182.000 hectare grote ranch, die een dagrit verwijderd was van de bewoonde wereld.

Hier leerde hij aan den lijve wat freerange betekent. De runderen liepen er vrij rond in 'the Bush', een zeer onherbergzaam gebied vol grasvlaktes, struikgewas en moerassen. Om ze terug te vinden werd de helicopter ingezet en het samendrijven gebeurt er nog in echte cowboy stijl.

Net als in de US worden de dieren na een 15tal maanden uit de groep gepikt. Ze verhuizen naar de hoofdranch waar ze gedurende 120 dagen een dieet krijgen van 100% GMOvrije granen.

Dit grainfed meat is supermals, mooi vetdooraderd, zeer smaakvol en gezond.

(GMO=genetically modified organism)

 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.