CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Wegens uitzonderlijke drukte: bestellen vóór 9u 's morgens voor levering de dag nadien.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Runderwangen met paccheri en tomaat

Runderwangen met paccheri en tomaat

Myriam Minne staat bekend als één der allerbeste foodbloggers in België.

Meermaals beloond met allerhande prijzen voor haar recepten.

Haar blog 'Hap en Tap' is voor vele foodies een bron van originele recepten.

Geïnspireerd door Geert De Preester, gaat ze in het volgende recept aan de slag met onze Limousin Runderwangen.

Rundswangen Gustor Meatboutique

Wat zijn de benodigdheden?

Ingrediënten voor 2:

400 g opgekuiste Limousin runderwangen

4 grote vleestomaten 

2 grote uien

1 wortel

1 chilipepertje

50 g gezouten boerenboter

1 scheut olijfolie

Peper,

zeezout

5 takjes tijm

2 takjes oregano

4 laurierblaadjes

3 tenen gekonfijte look 2

0 cl rode wijn 

1 blikje tomatenpuree van Elvea

1 grote el Knorr 12 vloeibare rundsbouillon

1 scheutje oude balsamico

1 pak paccheri (10-tal stuks per persoon)

Dit lijkt ons voor iedereen een haalbare kaart, niet?

rundswangen van Gustor Meatboutique

Werkwijze:

Spoel de wangen na, dep ze grondig droog en snijd ze in grove stukken van +/- 100 g.

Snijd de tomaten vanonder kruiselings in, leg ze 10 sec in kokend water, haal uit en leg ze direct in ijswater.

Ontvel de tomaten en snijd ze in stukken, vang hierbij het sap op. Versnijd de uien en snijd de wortel in schijfjes. Dit hoeft niet te fijn te zijn, want alles wordt achteraf nog gemixt.

Versnijd het chilipepertje en houd enkele zaadjes bij.

Plet de look tot moes. Doe de boter in een braadpan en bruin de stukjes runderwangen rondom.

Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en stoof in dezelfde braadpan de ui, wortel, look en het pepertje met enkele zaadjes.

Indien nodig voeg je er nog een beetje vetstof aan toe. Laat dit niet te bruin worden.

Voeg er de rode wijn aan toe en roer alle aanbaksels los, laat de wijn wat inkoken, voeg de tomaten, het tomatenconcentraat, een lepel vloeibare bouillon, een scheut balsamico en een scheut olijfolie toe.

Na een paar minuutjes is dit een sapje en doe je het gebruinde vlees ook terug de pan in. Indien nodig voeg je wat water toe.

Leg er enkele takjes verse tijm, oregano en laurierbladen bij. Bind deze eventueel samen om ze er achteraf gemakkelijk weer uit te vissen. Dek de pan af met aluminiumfolie (of met een deksel) en laat alles zachtjes sudderen en pruttelen voor enkele uurtjes. Roer regelmatig zodat de onderkant niet begint aan te koeken.

Wanneer het vlees gaar is : kook de paccheri volgens de werkwijze op de verpakking. Gebruik ca. 10 stuks per persoon.

Tijdens dit koken kan je het vlees in kleine stukjes uit elkaar trekken. Haal de kruiden uit de saus en mix deze saus met de staafmixer.

Laat de saus inkoken tot de gewenste dikte mocht dit nog niet het geval zijn. De saus moet nog half vloeibaar zijn zodat de saus in de paccheri kan lopen.

Kruid de saus af met peper en zout. Voeg het vlees er terug aan toe en houd warm.

Spatel, wanneer de paccheri beetgaar is, deze voorzichtig onder het vlees/de saus zodat de saus ook in de binnenkant van deze ronde pasta loopt/zit.

Dresseren in een voorverwarmd bord, afwerken met een paar kerstomaatjes (al dan niet geroosterd), basilicum, tijmtakje of oreganoblaadje. Werk eventueel af met nog een straaltje olijfolie.

rundswangen Van Gustor

 

Smakelijk!

 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.