CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Wegens uitzonderlijke drukte: bestellen vóór 9u 's morgens voor levering de dag nadien.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

VERDIEN JIJ 200€ ? Schrijf nu jouw recept!

VERDIEN JIJ 200€ ? Schrijf nu jouw recept!

hazerug uit de polders

SCHRIJF EEN LEUK RECEPT EN WIN 200€.

Het is bijna november dus de eindejaarsfeesten komen stilaan in zicht.

Meteen begint ook de zoektocht naar de lekkerste gerechten. 

Gustor zoekt het lekkerste recept voor HAZENRUG uit de polders  en deze klaargemaakt op de BBQ.

Ben jij een fervente WINTERBBQ-er,  doe dan zeker mee!

 

Hier volgt het reglement.

 

1. Je publiceert jouw inzending in onze facebookgroep COOKING WITH GUSTOR. (lid worden is eenvoudig, de goedkeuring volgt meestal binnen enkele minuten)

2. Je begint jouw post met: MIJN RECEPT VOOR HAZENRUG. (zo herkennen we beter de deelnames aan de wedstrijd, dit tussen andere berichten van andere groepsleden)

3. Het recept moet bestaan uit een volledige hoofdmaaltijd voor 4 personen. Dus inclusief side-dishes, eventuele sauzen, groentjes etc. We starten vanaf een hazenrug met been, je mag deze natuurlijk ook versnijden in filets 

4. Duidelijke ingediëntenlijst inclusief kruiden, marinades etc ...

5. Duidelijke omschrijving van hoe je te werk gaat om elk onderdeel van het gerecht klaar te maken, inclusief gaartijden, temperaturen en/of kerntemperaturen. Dit door maximaal gebruik te maken van de BBQ (ook smokers ed)

6. Uiteraard mag je ook foto's meesturen, maar misschien is dit moeilijk als je het recept nog nooit hebt gemaakt. Een foto van jezelf als pitmaster kan natuurlijk ook jouw inzending wat kleur geven :-)

7. Niemand is onfeilbaar. Had je iets over het hoofd gezien? Je mag gerust jouw recept na publicatie nog wat aanpassen of fine-tunen.

8. We spreken allemaal 1 taal, deze van de goede smaak. Het maakt dan ook niet uit of je jouw recept in het Nederlands, Frans of Engels schrijft. Gustor heeft klanten in 4 landen, iedereen is welkom.

 

Wie wordt de winnaar van de wedstrijd?

De inzending die op vrijdag 22 november 2019 om 6.00u 'smorgens het meeste likes heeft gekregen is de winnaar!

Welke likes worden in aanmerking genomen?

- enkel de likes die direct op post in de facebookgroep geplaatst werden (dus likes op gedeelde berichten of op comments onder het bericht worden niet meegerekend.

 

- enkel de volgende likes:  

 

- dus niet deze:   

 

- Bij ex aequo: wordt een hertelling gedaan en tellen de gewone likes (de blauwe duimpjes) voor 1 punt. De hartjes, de lachende en de verblufte telkens voor 2 punten.

- Indien nog steeds gelijke punten zal een schiftingsvraag (raden van het gewicht van een stuk vlees) de winnaar moeten aanduiden.

Alle leden van de facebookgroep kunnen meestemmen, je kan stemmen voor meerdere inzendingen.

 

We hopen dat het competitiebeest in jullie is losgelaten maar blijf aub sportief.

Vind je een inzending niet leuk dan volstaat het deze gewoon niet te liken. Onbeleefde commentaren worden niet geapprecieerd. Dit kan trouwens leiden tot verwijdering van de betreffende persoon uit de facebookgroep.

 

 

Wat krijgt de winnaar?

Eeuwige roem natuurlijk + de winnaar kan voor 200euro shoppen bij GUSTOR!

Indien de winnaar dit wenst brengt Dhr Rik Debouver, chef bij Gustor, uw gewonnen vleespakket persoonlijk bij jou thuis!

Hij brengt dan ook graag nog extra 3 hazenruggen en 2 flessen heerlijke wijn mee, om samen de winnende inzending klaar te maken.

 

Waar wachten jullie nog op? Aan de slag!

 

Smakelijke groeten van uw collega Meatlover

Rik Debouver

 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.