Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

USDA PRIME Beef

Life changing meat!

Minder dan 2% van het totale aanbod rundsvlees krijgt in de Verenigde staten het Prime Label.

Onze Black Angus uit de VS is hormonenvrij (NHTC non hormontreated cattle), antibiotica-vrij en 100dagen graangevoederd.

De absolute top. Een echte meatloverssteak. Perfecte marbling, heerlijke smaak en supermals!

Dit moet je geproefd hebben.

Lees hier hoe je een heerlijk stuk Gustor vlees klaarmaakt op de BBQ.

 

ingrediënten : Rundsvlees 100%
allergenen : Geen allergenen ! Geen enkel bewaarmiddel of bewaargas!

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

USDA PRIME Beef

Top van de top.
Zonder twijfel dé beste stuk ribeye te krijgen. Jammer dat het zo duur is , 52,50 euro voor een halve kilo. Het is zo lekker dat ik het wil stelen :p ik vergelijk deze ribeye met goud. Zelfs het kijken naar is leuk.
6/05/2023 | Kose

USDA PRIME Beef

Le meilleur !
Quelle claque ! Ce steak est merveilleux ! Plus savoureux que n'importe lequel (et j'en ai mangé !). A recommander au barbecue :p. Merci Gustor!
31/07/2021 | Yohann

USDA PRIME Beef

USDA Prime branding is vague, but the taste of this one is not
The definition of USDA Primes is a bit fuzzy, but regardless, all I've tried from Gustor so far have been very satisfying. Not only you get a lot of flavor via buttery fat and decent marbling but it's almost 100% edible per piece, which makes it less pricey per Kg vs some other cuts like certain rib-eyes where you throw away 20% in stiff tendons. It's not a cheap cut, but it's still good value and very tasty, you deserve it and so far, I'm getting more of it.
12/01/2021 | Nuno

USDA PRIME Beef

In Stilte
Peper, zout, roomboter, in pan, á point... heb het gegeten in alle stilte en op mijn eentje... met mijn ogen dicht... zo mals en met vet dat smelt in de mond... goede vleesmaak, genoten tot ver na de maaltijd...
15/11/2020 | Johan (Dessel)

USDA PRIME Beef

Meilleure que la meilleure des USA
Cette viande a un goût plus neutre, mais qu'est-ce qu'elle est tendre. J'en ai goûté beaucoup lors de mes voyages en Amérique du Nord et... C'est mieux à la maison !
29/10/2020 | Elodie

USDA PRIME Beef

Excellent !
Service de livraison toujours au top. Viande bien persillée et vraiment très tendre. Vraiment excellente. De plus, à chaque fois que je demande une épaisseur minimum pour la pièce de viande (et que c'est possible bien entendu), cela a toujours été respecté. Merci GUSTOR !!!
26/10/2020 | Toni

USDA PRIME Beef

USDA PRIME BEEF
De 1ste vers vlees- bestelling ooit was een mooie ervaring. Weliswaar was de koerier redelijk laat, om 21u00 werd aangebeld om het pakket af te leveren. Een geluk dat ze niet voor de avond zelf waren bedoeld. Meteen uitgepakt, veel kan er niet mislopen met een dergelijke kwalitatieve verpakking. Een perfect sluitende box gevuld met voldoende ijs- packs en al even kwalitatief ingepakt vlees middels vacuümfolie van de betere soort. De steaks uitgepakt en laten "bekomen" om 's anderendaags te worden gedegusteerd. Het vlees was super, het was een leuke vergelijking om na de Usda Prime beef de "Vache Flamande dry- aged" te degusteren, 2 steaks met een divers karakter, de ene boterzacht met een zachte maar goed aanwezige smaak, de "Flamand" met een steviger, ietwat bruter karakter, een smaak die heel sterk harmonieert met de simpele zout-peper kruiding en schuimige polderboter. Een favoriet kiezen houdt geen steek, beiden zijn ze heerlijk op hun eigen manier. Het viel mij op dat de Prime Beef vrij snel karameliseerde. Met m'n favoriete doorleefde DeBuyer pan moest ik toch even opletten met de temperatuur, iets wat bij de "Flamand" beter onder controle te houden was. Het is een kwestie van voorkeur maar beide werden saignant gebakken (eerst 20 min. in de oven aan 50°). Kortom, heerlijk, succulent en voor herhaling vatbaar. Ik adviseer persoonlijk om meer dan 1 soort te bestellen om de nuances tussen de verschillende steaks te ervaren. de 500 à 600 gram per stuk zijn goede gewichten om correct te kunnen bakken.
20/06/2020 | Johan

USDA PRIME Beef

Qualité au TOP
Service de livraison impeccable. Qualité de la viande : RIEN à dire, marbrure et goût parfait.
14/05/2020 | Fabrice

USDA PRIME Beef

Du beurre !!!
Cuisson au BBQ. Température interne de 48°. Laisser reposer la viande 10 minutes dans une feuille d'alu ou du papier boucher. La température continuera à montée jusqu'à 53°. Résultat, une viande super juteuse, avec beaucoup de gout et qui fond dans la bouche. J'ai réussi à la couper à la fourchette tellement elle était tendre !!
12/05/2020 | Jean-Luc B

USDA PRIME Beef

Lekkeeurrrrr
Gisteravond op de kamado klaar gemaakt. 1 minuut dichtschroeien aan 1 kant, nog een minuut de andere kant. Dan temperatuurprobe erin, indirect laten garen tot 50° intern. Laten rusten tot temperatuur intern zo'n 53° was. Getrancheerd, wat fleur de selle erover... Heerlijk, botermals en wat een smaak. Ik ben blij dit ik Gustor gevonden heb, want geef toe, wat is er beter dan een stukje, eerlijk, lekker mals vlees !!!
12/05/2020 | Erik


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.