>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Wijntips van Licata Vini

Naumakos Rosso Piceno Superiore

Carminucci

€ 9,99

Chianti Classico

Castello di Fonterutoli

€ 19,99

Chianina Toscane

Het sublieme Toscane in een biefstuk.

Chianina di toscana cote à l'os of entrecote.

Stel, u krijgt een fantastische fles Brunello de Montalcino te pakken (Dé exclusieve wijn uit Toscane). Op de vraag welk stuk vlees u hierbij serveert is er maar één antwoord mogelijk: Chianina. Uw eerste kennismaking met de Chianina zal u voor altijd in het geheugen gegrift staan. Deze steak is het resultaat van eeuwenoude Toscaanse tradities. Zeer exclusief! Chianina vlees kopen bij Gustor is een ervaring op zich. 

Of waagt u zich aan een “bistecca alla Fiorentina”, het Chianina-recept bij uitstek?

Moeilijk denkt u? Oordeelt u zelf...

Bistecca alla Fiorentina:

De Chianinasteak wordt ingewreven met olijfolie en langs beide kanten heel kort bruingebakken. Het vlees wordt niet rosé maar echt nog bloederig opgediend, daarna bestrooid met grof zeezout, versgemalen zwarte peper en nogmaals besprenkeld met olijfolie. De echte Toscaan verdraagt hier enkel nog wat schijfjes citroen en een blaadje sla bij. Dit eeuwenoude en eenvoudige recept is een prachtige ode aan de pure smaak van de Chianina .

 

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Cote à l'os 1,5kg - voor 5 personen
€123,20
Cote à l'os 400gr - voor 1 personen
€33,00
Cote à l'os 600gr - voor 2 personen
€49,50
Cote à l'os 1kg - voor 3 personen
€82,50
Entrecote zonder been 300gr - voor 1-2 personen
€29,70
Entrecote zonder been 400gr - voor 2 personen
€39,60
Entrecote zonder been 500gr - voor 2-3 personen
€49,50
Entrecote zonder been 750gr - voor 3-4 personen
€74,25

Vragen over dit product? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Chianina Toscane

Bof, déçu
J'ai commandé la chianina pour la première fois ils y a quelques mois et j'en étais véritablement tombé amoureux. Cette fois-ci, comment dire ... j'ai eu l'impression de manger une bête entrecôte que l'on trouve dans les hypers marchés qui plus est, pas du tout tendre. Pour 49.5€ l'entrecôte, j'ai le droit d'être déçu. Rien qu'à l'ouverture du paquet, je savais déjà que ça n'allait pas être le même plaisir gustatif que la fois précédente. Viande pas du tout marbrée, sans gras, juste une couenne de nerfs. Je n'en reprendrai plus. Mais malgré ce vilain commentaire, je tiens à dire que mes deux autres viandes ( sushi beef et rubia galega) m'ont juste laissé sans mots. Tellement délicieuses, tendres , avec un vrai goût de viande de caractère.
13/08/2019 | Nicolas

Chianina Toscane

Ondernemer
Uitstekende kwaliteit van product, en professioneel in service. Op naar de volgende bestelling!
23/07/2019 | Faouzi

Chianina Toscane

Chianina Toscane.
Excellente, un vrai délice...
13/02/2019 | Rafael

Chianina Toscane

Chianina Cote à l'os 1,5kg
Was even spannend, de eerste kennismaking met Gustor.be zo net voor het belangrijke Kerstdiner. Wij zijn bijzonder tevreden met de levering van de Chinanina. Op de afgesproken tijd, keurig vacuüm verpakt en geleverd in een piepschuimdoos met koelelementen. Heerlijk met de bijzondere eigen smaak van het stuk Chinanina van 7 cm. dik en eenvoudig te maken als Bistecca á la Fiorentina!
27/12/2018 | Hans

Chianina Toscane

Heerlijke steak
Heerlijk genoten van deze zuiderse steak.
20/04/2018 | Bart

Chianina Toscane

Heerlijk
De bistecca fiorentina was fantastisch. Mooi stuk vlees met ideale smaakt. Gaan we zeker nog eens bestellen
29/06/2017

Chianina Toscane

Excellent
Lekker en smaakvol op de bbq, heerlijk genoten en goede levering.
29/06/2017

Chianina Toscane

Heerlijk
Jammer genoeg geen Brunello in huis, maar desondanks zéér genoten van deze heerlijke Toscaanse biefstuk. Perfect en mooi gekoeld geleverd. Klaargemaakt volgens de tips op deze website!
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.