Van dinsdag tot en met zaterdag thuisgeleverd bij particulieren overal in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Vanmorgen vóór 9u besteld = morgen geleverd!

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Saké bonds well with beef

Oh My Saké

Wagyu 10+ grade A5 Japan

100% raszuivere Japanse Black Wagyu Een exclusief stukje Japan op het bord. Marmering 10+

NIEUWE AANKOMST VERWACHT CA 15 JUNI 2020

Entrecote of rib eye Wagyu-kobe. 100% raszuivere Japanse Black Wagyu komt in aanmerking voor Gustor. Gekweekt en geslacht in Japan! Tot begin 2015 was het zelfs verboden dit uitzonderlijke vlees uit te voeren uit Japan! Het meest exclusieve stuk rundsvlees ter wereld spreekt tot de verbeelding en zal tot een onovertroffen culinaire ervaring leiden. Een Wagyu kun je serveren als tradtionele steak. Maar evengoed kan één Wagyusteak uw gasten met verstomming slaan als je die opdient als apertiefhapje, zo serveer je één steak van 400gr als hapje voor 8 à 10 personen. Natuurlijk kan dit ook met een door onze zorgen fijngesneden carpaccio. Een portie van 100gr is een klein voorgerechtje  voor 1 à 2 personen of een aperitefhapje voor een 5 tal personen.

Ter info: een entrecote van 300gr is max 1cm dik. 

Lees hier hoe je dit heerlijke stuk vlees klaarmaakt op de BBQ.

Vanmorgen besteld vóór 9u = morgen geleverd, of een andere dag naar uw keuze! Levering in Benelux van dinsdag tot en met zaterdag. Levering Frankrijk en Duitsland: dinsdag, woensdag en donderdag.

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Entrecote 300gr - voor 1-2 personen
€99,00
Entrecote 400gr - voor 2 personen
€132,00
Entrecote 500gr - voor 2-3 personen
€165,00
Entrecote 600gr - voor 3 personen
€198,00
Entrecote 800gr - voor 4-5 personen
€264,00
Entrecote 1kg - voor 5-6 personen
€330,00
Niet op voorraad

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Wagyu 10+ grade A5 Japan

top
The best wagyu meat you can eat in Benelux
3/07/2020 | Avantaggiato

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Superzacht en lekker
Superlekker en hoge kwaliteit van wagyu, die je zeker in je leven moet gegeten hebben, zacht, mals, sappig een echte goede smaak die je nooit zal vergeten. Als mijn voorraad weer op is koop ik zowieso hier weer, topvlees en topservice
1/07/2020 | Andy

Wagyu 10+ grade A5 Japan

zo zacht als "beste boter"
Superlekker, speciale smaak en malser kan niet !!! Zeker proberen, smakelijk .
17/05/2020 | Rietje

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Des viandes qui font voyager
Aussi bonne qu’en Asie ! La viande la plus fondante qui soit, avec ce goût caractéristique entre porc en bœuf. J’ai goûté les deux grades proposés par le site. Celle-ci est un peu plus fondante mais écoeurante en quantité, tout en restant un véritable moment de bonheur à la dégustation. Absolument génial.
15/05/2020 | Élodie

Wagyu 10+ grade A5 Japan

A faire
Super viande, vraiment pas déçu
21/04/2020 | andré

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Wagyu
Super viande! Super tendre. comme au Japon!
6/02/2020 | Guy

Wagyu 10+ grade A5 Japan

A faire une fois dans sa vie !
Que dire de cette viande ? Incroyable, fabuleux, époustouflant. Le morceau de 400gr a été cuit sous vide à 54° pendant 1h30 et puis saisi à la poêle pour obtenir une belle croute. Après cela, ce n'est que du bonheur, la viande se coupe toute seule, pas besoin de dents pour déguster ce wagyu tellement la viande est tendre et remplie de gras. Merci Gustor pour un service parfait et merci le Japon pour une viande extraordinaire.
8/01/2020 | Mark

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Top du top
Encore une énorme satisfaction avec Gustor... service parfait. Quant à la viande... parfois les mots n’ont pas la,portée suffisante pour exprimer l’exceptionnel... cuisson au Teppan avec des amis, surprise et découverte être garanties, satisfaction totale.
5/01/2020 | Johnatan

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Super bonne viandes
Livraison parfaite, responsable très sympa, la viande est très tendre et délicieuse, c'est vraiment exceptionnelle, ça vaut la peine d'y goûter.
3/01/2020

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Vleesliefhebber
Na veel pogingen om top wagyu vlees in huis te halen ben ik vaak teleurgesteld. Soms was het wagyu ras maar niet de juiste kwaliteit, soms leek het helemaal nergens naar. Als je ooit echt goed wagyu vlees hebt geproefd dan wil je geen concessies meer doen. Dan maar iets meer betalen. Ik kan niet anders zeggen dat ik kritisch ben en zelden een 9 of een 10 geef, er is tenslotte altijd ruimte voor verbetering. Gusto krijgt van mij een 11. 10 voor het geleverde product en een extra punt voor de vaste klant die ze rijker zijn. Oog voor detail hebben ze ook, een ondertekend kaartje erbij maakte het helemaal af. Chateau!!
27/11/2019 | Micha


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.