Gekoeld bij u
thuis geleverd.

Aubrac

Authenticiteit

Aubrac entrecote of cote à l'os, minstens 21 dagen dryaged.

Reeds in de Middeleeuwen kweekten de monniken de Aubrac runderen op het gelijknamige plateau ten zuiden van het Centraal Massief. De blond-bruine Aubrac koeien zijn makkelijk te herkennen aan hun zwartomrande ogen. Ze worden heden ten dage nog steeds volgens een strikt lastenboek gekweekt wat resulteert in een uitzonderlijk smaakvol, kruidig en mals vlees. Een absoluut niet te missen Franse klassieker.


Product # personen prijs Zit u nog met een vraag?   
Cote à l'os 400gr 1-2
€28,00
Cote à l'os 600gr 2-3
€42,00
Cote à l'os 1kg 3
€69,00
Cote à l'os 1,5kg 5
€106,00
Entrecote zonder been 300 gr 1
€24,00
Entrecote zonder been 400 gr 2
€32,00
Entrecote zonder been 500 gr 2-3
€40,00
Entrecote zonder been 750 gr 3
€60,00