Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Aubrac

Aubrac entrecote of cote à l'os, minstens 21 dagen dryaged.

Reeds in de Middeleeuwen kweekten de monniken de Aubrac runderen op het gelijknamige plateau ten zuiden van het Centraal Massief. De blond-bruine Aubrac koeien zijn makkelijk te herkennen aan hun zwartomrande ogen. Ze worden heden ten dage nog steeds volgens een strikt lastenboek gekweekt wat resulteert in een uitzonderlijk smaakvol, kruidig en mals vlees. Een absoluut niet te missen Franse klassieker.

Als je hier klikt dan bekom je heerlijke recepten en een pak goede raad om dit prachtige vlees klaar te maken.

 

gerijpt vlees klaarmaken

UW ORDER WORDT VERS VERSNEDEN DAAGS VÒÒR LEVERING! - VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN VERS EN GEKOELD GELEVERD! (of datum naar keuze)

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Cote à l'os 400gr - voor 1-2 personen
€28,00
Cote à l'os 600gr - voor 2-3 personen
€42,00
Cote à l'os 1kg - voor 3 personen
€69,00
Cote à l'os 1,5kg - voor 5 personen
€106,00
Entrecote zonder been 300 gr - voor 1 personen
€24,00
Entrecote zonder been 400 gr - voor 2 personen
€32,00
Entrecote zonder been 500 gr - voor 2-3 personen
€40,00
Entrecote zonder been 750 gr - voor 3 personen
€60,00
Product beoordelingen