Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Holstein Premium Austria

Smaak smaak smaak!

Holstein entrecote of cote à l'os. U kiest zelf het gewicht.

Nog niet zo lang geleden werd ontdekt dat door een gepaste voeding en toepassing van de dry-aging techniek, het vlees van de Holsteinkoe ongelooflijke culinaire kwaliteiten krijgt: een zinderende smaak, een vrij grove vezelstructuur, maar toch zeer mals . Het kleine melkfabriekje wordt na haar welverdiende pensioen een exquise vleessoort en haar entrecôte werd bij verschillende blindproeverijen als beste steak ter wereld uitgeroepen. Holstein steak is een absolute topper in onze collectie.

Als je hier klikt dan bekom je heerlijke recepten en een pak goede raad om dit prachtige vlees klaar te maken.

 

gerijpt vlees klaarmaken

UW ORDER WORDT VERS VERSNEDEN DAAGS VÒÒR LEVERING! - VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN VERS EN GEKOELD GELEVERD! (of datum naar keuze)

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Cote à l'os 500gr - voor 1-2 personen
€32,50
Cote à l'os 750gr - voor 2 personen
€48,75
Cote à l'os 1kg - voor 3 personen
€65,00
Cote à l'os 1,5kg - voor 4-5 personen
€97,50
Entrecote zonder been 300gr - voor 1-2 personen
€24,00
Entrecote zonder been 400gr - voor 2 personen
€32,00
Entrecote zonder been 500gr - voor 2-3 personen
€39,80
Entrecote zonder been 750gr - voor 3-4 personen
€59,50
Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Holstein Premium Austria

Delicious
29/06/2017
So incredibly delicious, the meat raw smells like buttery popcorn, once cooked the smell is even better and the taste is just so good I can't describe it. Will be ordering again for sure. Thank you!

Holstein Premium Austria

very good
29/06/2017
first of all the meat out of the package smells amazing, like nothing i've ever smelled steak wise. it's nutty and buttery and yummy. it doesn't fully maintain the nuttiness after cooked so i may be looking for more aging, but it's a great steak. highly recommend it.

Holstein Premium Austria

heerlijk en mals en die smaak mmm
29/06/2017
Heerlijk medium gebakken in een gietijzeren steak pan met wat olie en goede boter om te glaceren , deze steak was echt zo zacht als filet pur en de smaken dat er in je mond vrij kwamen zijn onbeschrijfelijk. ik heb vandaag net mn nieuwe lading vlees geleverd gekregen en ja hoor deze steak is er ook weer bij Dank u Gustor Bruno Boghe

Holstein Premium Austria

heerlijk en mals en die smaak mmm
29/06/2017
Overheerlijke steak vol smaak en perfect grepen, ook heerlijk mals en mooi medium gebraden was hij zeker een hoog kwalitatief steakje te noemen ik bestel hem regelmatig en hij is me nog nooit echt tegen gevallen ik zou zeggen wat mij betreft is deze steak het proberen meer dan waard

Holstein Premium Austria

Ongehoord hoge kwaliteit
29/06/2017
Ongehoord goede aflevering. Het vlees is het met zorg ingepakt en zelfs een kaartje met de hand ondergekend bijgevoegd. Levering is perfect. Het vlees zelf is van hoge kwaliteit en voldoet helemaal aan de verwachting. Zeer tevreden. Fan!!

Holstein Premium Austria

100% tevreden, er volgen nog bestellingen!
29/06/2017
Na de bestelling bedacht ik dat online vlees bestellen tijdens de, tot nu toe, warmste week van het jaar misschien geen super goed idee was... Mijn vrees was ongegrond, het vlees is zeer goed verpakt in een piepschuim doos met voldoende ijspacks. We hebben het zondags pas opgegeten (vrijdag geleverd). Voorgegaard in de oven op 55° tot de kerntemperatuur 46° was en daarna kort afgebakken in een gietijzeren pan met olie en nadien een klontje boter. Wij hebben links en rechts al meer "goed" vlees gegeten en dit scoorde bij de absolute top, smaak is zeer lekker en erg mals, een kwaliteit waar je als gewone consument toch niet eenvoudig kan aan komen. Een aanrader!

Holstein Premium Austria

abnormaal lekker
29/06/2017
Mijn vriendin had de bestelling geplaatst bij Gustor als verrassing voor me. Deze prachtige cote à l'os bakten we eerst aan in de pan en daarna 15 min in de oven. Niet voor elke dag gezien het prijskaartje, maar abnormaal lekker en sappig mals. Als true meatlover heb ik wel al wat ervaring met vele vleessoorten maar dit is voorlopig het beste vlees dat ik ooit at!