Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

OCEAN BEEF

The best grass, the best grains and fresh sea air

Ocean Beef, nieuw-zeelandse parel, eindelijk terug in assortiment.

Smelt op de tong, prachtig gemarmerd.

Ocean Beef is hoogwaardig pure-breed Angus rundvlees, afkomstig van met graan gevoed vee. Dit uniek product is het resultaat van een uitzonderlijke omgeving, de beste grassoorten, de beste granen, en de beste zeelucht.

In de eerste 18 maanden graast het Angus-vee op de welige, voedingsrijke weiden van Nieuw-Zeeland en dit met zicht op zee. Als vrij rondlopende koeien halen zij hun voordeel uit het gematigde klimaat in elk seizoen, dat voor ideale omstandigheden in de veeteelt zorgt.

Daarna worden de beste dieren geselecteerd om bijgevoederd te worden met terplekke geteelde hoogwaardige (GMO-vrije) granen. 

Vanzelfsprekend zonder antibiotica of hormonen.

Nieuw-Zeeland is omgeven door zee als een natuurlijke bescherming van de landsgrenzen. Als gevolg daar van heeft Nieuw-Zeeland de hoogste veiligheidsnormen voor rundvlees ter wereld. Bovendien worden alle dierlijke productie- en verwerkingssystemen onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd door Asure Quality, met certificatie onder ISO9001 en 14001.

Lees hier hoe je een heerlijk stuk Gustor vlees klaarmaakt op de BBQ.

 

ingrediënten : Rundsvlees 100%
allergenen : Geen allergenen ! Geen enkel bewaarmiddel of bewaargas!

Bestel je 's morgens vóór 9u = morgen thuisgeleverd. (of een andere dag volgens jouw voorkeur)

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Ocean Beef Rib eye 300gr - voor 1 personen
€19,80
Ocean Beef PROMO 10 x 300gr + 1 gratis - voor 11 personen
€198,00
Ocean Beef Rib eye 500gr - voor 2 personen
€33,00
Ocean Beef Rib eye 750gr - voor 3 personen
€49,50
Ocean Beef Rib eye 1kg - voor 4 personen
€66,00
Ocean Beef Rib eye 1,5kg - voor 6 personen
€99,00
Ocean Beef Rib eye 2kg - voor 8 personen
€132,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

OCEAN BEEF

Heerlijk mals en smaakvol
Heerlijk stuk vlees met zeer goede smaak en mooie hoeveelheid vet.
9/07/2021 | Martin

OCEAN BEEF

Subliem
Ik was een beetje twijfelachtig over dit vlees. Totaal onterecht. Stuk van 1kg in de bbq met wat rookhout. Na een uurtje op 90°, kern 40°? In zilverpapier gestoken. Dan na een 20tal minuten gegrild. Super lekker vlees van super kwaliteit.
10/06/2021 | Jef

OCEAN BEEF

Océan Beef
Une viande exceptionnelle. Un service au top. Merci
19/01/2021 | Lydie

OCEAN BEEF

TOP-vleesje !!!
Heerlijke smaak en botermals ! Eerst een uurtje au bain marie (vacuüm) op 50°C laten doorwarmen en dan heel kort dichtgeschroeid. Beetje peper en fleur de sel. DE MAX ! Zeker een aanrader.
25/12/2020 | Dirk

OCEAN BEEF

ocean beef
overheerlijk stuk vlees echt wow! al enkele keren bij gustor een bestelling geplaatst en altijd zeer tevreden erover , voor diegene die nog twijfelen om het een keer te proberen zeker doen! je zal zeker niet teleurgesteld zijn
3/11/2020 | kenneth

OCEAN BEEF

Wonderful for roast beef
Perfect beef for an English-style roast. Great flavour, very tender, with plenty of marbling to keep the meat juicy. I will definitely buy this again.
9/10/2020 | Chris

OCEAN BEEF

Vereecken
Ieder stukje vlees zal wellicht, zelfs met dezelfde naam, verschillen in beoordeling. We hebben dit opgepikt in een weekdeal en moet zeggen dat dit stukje vlees dat we gehad hebben perfect was. Onze manier van klaarmaken: - stuk versneden zodat we een steak van 5 cm hebben - 2 (!) uur op kamertemperatuur - eerste garing in hete olie, dan stukjes geklaarde boter toegevoegd. Dikwijls overgoten met de boter/olie - 10 min in oven van 150° - 5 min onder alu folie Resultaat: een saignant stukje zonder dat er nog bloed uitloopt. Opgediend met boschampignons Smakelijk
4/10/2020 | Luc

OCEAN BEEF

Sappig, smaakvol, mals, zacht rokerig op de BBQ
Tegenover een Holstein en USDA Prime kwam deze er als beste uit in onze BBQ bubbel met een mix van kenners en niet-kenners. En in vergelijking was dit stuk dus met kop en schouders de winnaar wat betreft prijs-kwaliteit. Een nog relatief onbekend pareltje in het gamma ten opzichte van de zwaargewicht namen met een meer specifieke smaak, is dit een gewoon kwalitatief zalig stukje vlees.
17/06/2020 | Klaas

OCEAN BEEF

Quel goût
L’une des viandes les plus goûteuses qu’il m’ait été donné de découvrir. Vraiment un goût de la ferme, tout en restant très tendre. Exceptionnelle ! Même le gras était délicieux.
15/05/2020 | Élodie

OCEAN BEEF

Ocean beef
Uiteraard op de BGE klaar gemaakt, buiten verwachting lekker, dit is bijna een filet pur ipv een rib-eye 😉 top!
8/05/2020 | Joke


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 100 € > 100 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.