>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Wijntips van Licata Vini

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

Gustor selecteerde voor dit barbecuepakket 4 NIET gerijpte vleessoorten, waarbij smaak en malsheid centraal staan.

- Pata Negra Corona, de smakelijke koteletjes van het Pata Negra varken uit Spanje.

- De grasgevoederde Ierse Black Angus Rib Eye.

- De graangevoederde Australische Black Angus Rib Eye.

- Een stuk authentieke Vache Flamande entrecote.

Ongeveer 400gr/pp.

Dit pakket bevat omwille van onze Clean Label politiek geen marinade (meer). Marinade kan je hier wel apart bestellen, maar gezien de volle smaken van de stukken vlees raden wij dit eigenlijk niet aan.

Bekijk ook eens onze andere barbecuepakketten!

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
4pers - ca 1,6kg - voor 4 personen
€75,50
6pers - ca 2,4kg - voor 6 personen
€114,40
8pers - ca 3,2kg - voor 8 personen
€151,80
10pers - ca 4kg - voor 10 personen
€189,00

Vragen over dit product? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

aanrader
gasten waren zeer tevreden, prijzig maar eerlijk
20/08/2019 | ludo

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

Boter
Zo zacht als boter! Veel smaak in het vlees en keurig verpakt geleverd. Voor ons sprong er een stuk bovenuit: de graangevoederde Black Angus Australia. Niet dat de andere niet lekker waren hoor, maar deze werd unaniem als zachtste en rijkste smaak beoordeeld. Dit doen we zeker opnieuw!
18/07/2019 | Kurt

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

BraaiBoss
Delicious... Tender... Just perfect to braai for friends on my birthday.. rather have less meat to braai, but the best quality possible.. and this pack is ideal for a group of friends.. if anything, you could feed more than 4 people with this, especially if you grill some seasonal vegetables to add tot he plate..
27/06/2019 | Quinton

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

Leuk om naast elkaar te proeven
Mooi mals vlees en leuk om de smaak te kunnen vergelijken. Marinade had voor mij niet gehoeven en heb ik ook niet gebruikt. De Australische Black Angus was de duidelijke winnaar hier.
26/04/2019 | Robbert

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

SUPER
Vlees van uitstekende kwaliteit! Zonder overdrijven bij de beste die ik ooit at, stuk voor stuk om te lekkerder. Levering van het pakket perfect zoals ik had gevraagd op website. Ze hadden gewoon mijn opmerking op de doos overgenomen!
2/09/2018 | Elger

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

BBQ colli "CLASSIC" non maturé
tout était parfait livraison à l'heure (8 minutes avant petit coup de tel. bonjour Mr nous arrivons chez vous) qualité de la viande impeccable (température +/- 4°) à recommander absolument
19/07/2018 | pierre

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

1 woord : TOP!
Een top ervaring van begin tot einde.. zowel de telefonische assistentie/uitleg, de levering die perfect volgens afspraak was en dan het vlees zelf dat van een uitzonderlijke kwaliteit is. Al onze gasten vroegen na afloop van de BBQ waar we het gekocht hadden en ik had zelf tijdens het eten niets anders verwacht... Gewoon TOP!
8/06/2018 | Bart

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

super vlees
gasten waren heel verrast en ik ook
18/07/2017 | Roland

BBQ Collie "Classic" niet dry-aged

Zalig
Wil je alleen maar blije gezichten aan tafel? Dan moet je zeker eens een BBQ-pakket van Gustor proberen. Ik bestelde dit pakket voor het lentefeestje van mijn kleinzoon. Iedereen was laaiend enthousiast. Het beste vlees dat ze ooit gegeten hebben hoorde ik van iedereen zonder uitzondering. Daar doen we het toch allemaal voor? Proficiat aan Rik & Jef en team. Ook de marinade is een ervaring op zich.
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.