Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Meat Tasting

Een meattasting, tegelijk een originele maar ook een zeer lekkere keuze!

Bij Gustor staat de smaak centraal. Net als bij een wijnproeverij zal je versteld staan van hoe ieder stuk vlees verschillend smaakt. In dit pakket, dat wij voor u samenstellen naargelang het aanbod, zit minstens 50% gerijpt vlees. Verras uw gasten. Door middel van een cijfercode op de verpakking zullen we de volgorde aangeven waarin u best de stukken vlees opdient. We houden het stuk met de meest complexe smaak voor het eind. Kan klaargemaakt worden op de grill, op de barbecue of in de pan.

Het bakken is eenvoudig, volg ons bakadvies. Je kan alles in éénmaal klaarmaken en dan warmhouden in een oven op 40°c maximaal.

Lees hier hoe je een heerlijk stuk Gustor vlees klaarmaakt op de BBQ.

De foto is een voorbeeld van hoe zo'n pakket er kan uitzien. Maar elk pakket dat we versnijden, is verschillend van inhoud.

ingrediënten : rundsvlees, varkensvlees
allergenen : Geen allergenen ! Geen enkel bewaarmiddel of bewaargas!

Gekoeld thuisgeleverd van dinsdag tot zaterdag. Bestel je vóór 9.00u dan kan het nog morgen!

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
1,5kg - voor 5 personen
€98,00
2kg - voor 6-7 personen
€130,00
2,5kg - voor 8-9 personen
€163,00
3kg - voor 10-11 personen
€196,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Meat Tasting

(H)eerlijk vlees!
Voor tweede maal het Gustor 'Meat Tasting' pakket (1,5kg - ideaal voor 4 personen) besteld, en de 6 à 8 stukken vlees op de gewone BBQ (grill op houtskool) gebakken op volgorde en met voldoende tijd ertussen om te degusteren... het vlees was supermals en héérlijk van smaak! Dergelijk vlees kan je bij ons lokaal niet kopen, zelfs niet bij de topslagers. Ideaal pakket om verschillende soorten vlees (meestal runds maar soms ook stukje varkensvlees, niet/wel dry aged, van verschillende herkomst/landen, ...) te leren kennen.
29/08/2022 | Tommy

Meat Tasting

topdegustatie
Met twee vrienden erbij deze meat tasting uitgeprobeerd. Zo leuk om te doen en de reacties te horen, en nu we onze voorkeuren kennen weten we meteen wat we de volgende keer moeten bestellen. De vleesjes even kort in de pan gebakken, een paar minuten in de oven en dan laten rusten. Met wat aardappelsalade en een groentenbuffet werd het een echt feestmaal.
18/08/2022 | Linda

Meat Tasting

Exceptionnel
C’est la troisième fois que j’organise une dégustation avec des amis et comme à chaque fois c’était un régal. On n’est clairement pas volé, que ce soit sur la qualité , la quantité, ou le déroulement de la commande. L’équipe a rapidement répondu à une question que je me posais. La dégustation elle meme était géniale et plusieurs m´ont demandé l'adresse du site. C’est super sympa de goûter plusieurs morceaux à la suite et déceler des différences que l’on aurait probablement pas remarqué autrement. J’ai tout cuit sous vide à basse température. Les morceaux sont donc gardés au chaud jusqu’au moment de les saisir et servir les uns après les autres. Une éventuelle amélioration serait de fournir une fiche explicative pour chaque morceau car les invités voulaient en apprendre plus. La cerise sur le gâteau serait que Gustor propose l’option d’emballer les viandes dans des emballages prévus pour la cuisson…
12/11/2021 | Charles

Meat Tasting

Really good
A wide variety to try them all!
24/08/2021 | Gaëlle

Meat Tasting

Meat tasting
Afgesproken met vrienden (5pers in totaal) en een meat tasting pakket van 2,5kg besteld. Levering zoals gewoonlijk tot in de muntjes verzorgd en perfect op tijd. Zéér goede selectie van de verschillende rassen, perfect gesneden! Altijd een genot om hier je vlees te kopen.
10/06/2021 | Jonas

Meat Tasting

Eerste bbq van het jaar
Eerste bbq van het jaar met het meat tasting pakket was een voltreffer. We hebben heerlijk vlees geproefd. Verzorgde verpakking en top levering.We bestellen zeker nog voor de volgende bbq.
6/05/2021 | Marleen

Meat Tasting

Un délice !
Nous avons essayé la formule meat tasting cette fois-ci et c'était un vraiment un délice. Personnellement, ma préférence a été pour le bœuf Sashi, mais la formule a permis de faire découvrir 6 variétés de viandes à les amis lors d'un barbecue. Nous avions précuit les pièces au thermoplongeur à 50° en finissant pas les saisir sur le grill !! :P
28/08/2020 | Matthieu

Meat Tasting

Prachtige ervaring!
Eerste keer dat we via Gustor ons vlees bestellen. Ik heb het pakket van 2,5 kilo genomen. Prachtige stukken vlees! We waren in totaal met 7 personen en het was ruim voldoende. Onze gasten waren verbaasd van de kwaliteit en enorm enthousiast. Voor ons waren de toppers de pata Negra, USDA en de Sashi! Zeker de moeite waard om ook eens te proberen!
27/08/2020 | Cederique

Meat Tasting

Zalige vleesjes
Gewoonweg het beste vlees dat ik in België tot nu toe heb gekocht. Leuk samengesteld, verfijnde smaken en een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit. Top!
20/08/2020 | Manuel

Meat Tasting

Eerste kennismaking
De eerste keer Gustor geprobeerd. Communicatie en levering: perfect! Uitleg over 'hoe te bakken': volledig en zeer nuttig. Het vlees: top Kortom een zeer fijne ervaring waar wij en onze gasten erg van genoten hebben. Aangezien het om een proeverij gaat zou het wel fijn zijn mocht er een kort lijstje bij zitten waar wat uitleg over het vlees in kwestie bijstaat. Nu had ik zelf een lijstje gemaakt en de laptop erbij gehaald aan tafel om wat meer uitleg te kunnen geven aan mijn disgenoten.
28/05/2020 | Piet


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.