Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Black Angus Ireland Rib Eye

Een Ierse Rib eye, wie heeft dit nog nooit geproefd? Maar wist u dat niet elke Ierse rib eye van het zuivere black angus ras komt? Eender welke keuze u maakt bij gustor meatboutique, met de Black Angus rib eye uit Ierland of Australië haalt u altijd een winner in huis. De oorsprong van de Angus ligt in Schotland, maar dit succesverhaal heeft ondertussen alle continenten veroverd. Van elke origine brengen wij de topkwaliteit bij u op tafel, van Freerange tot 120days Grainfed. Waarom niet eens een beef-tasting organiseren en uw gasten laten beslissen welke ze het lekkerst vinden?

Wij werken enkel met VERSE (niet diepgevroren) 100% echte Black Angus, grasgevoerd uit Ierland. In prijs en  kwaliteit niet te vergelijken met 'gewone' Ierse Rib Eye.

 

Deze rib eye wordt standaard VERS versneden en VERS geleverd. We hebben op vraag van bepaalde klanten ook een diepgevroren voorraad, deze worden dan ook diepgevroren geleverd. Deze vindt je ook in de lijst met, als vermelding DIEPVRIES.

Lees hier hoe je een heerlijk stuk Gustor vlees klaarmaakt op de BBQ.

receptidee: Beef Wellington met jus en jonge bladspinazie

ingrediënten : Rundsvlees 100%
allergenen : Geen allergenen ! Geen enkel bewaarmiddel of bewaargas!

Gekoeld thuisgeleverd van dinsdag tot zaterdag. Bestel je vóór 9.00u dan kan het nog morgen!

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Black Angus Ireland Rib Eye 300gr - voor 1 personen
€18,25
Black Angus Ireland Rib Eye PROMO 10 x 300gr + 1gratis - voor 11 personen promo
€182,50
Black Angus Ireland Rib Eye PROMO 20 x 300gr + 3gratis - voor 23 personen promo
€365,00
Black Angus Ireland Rib Eye 500gr - voor 2 personen
€30,41
Black Angus Ireland Rib Eye 600gr - voor 2-3 personen
€36,50
Black Angus Ireland Rib Eye 750gr - voor 3-4 personen
€45,62
Black Angus Ireland Rib Eye 1kg - voor 4-5 personen
€60,83
Black Angus Ireland Rib Eye 1,5kg - voor 6-7 personen
€91,25
Black Angus Ireland Rib Eye 2kg - voor 8-9 personen
€121,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Black Angus Ireland Rib Eye

Meer ontvangen dan ik had betaald
Ik bestelde voorheen vaak bij Nederlanse online slagers, maar daar werd alles diepgevroren geleverd. De 5 stukken die ik bestelde bij Gustor kwamen vers en vacuum toe. Het prijsverschil? Volgens mij is er geen verschil. Bij de Nederlandse kreeg ik exact het gewicht dat ik besteld had, bij Gustor ca 10% meer gewicht dan wat ik had betaald.
16/03/2022 | Patrick

Black Angus Ireland Rib Eye

Black Angus ireland rib eye
Si le nom évoque d'avance une viande de grande qualité, la dégustation ne dément en rien la promesse. Une viande de top qualité, goûteuse et goûtue. A déguster au plus vite, en respectant toutes les règles culinaires vous vous ferez un festin
8/12/2021 | Yves

Black Angus Ireland Rib Eye

Een absolute prijswinner
Karaktervol stuk vlees met heel goeie smaak!
29/09/2021 | Steve

Black Angus Ireland Rib Eye

Simpel en lekker
Twee porties van 300 gram... peper, zout, roomboter... in de pan en laten rusten... zeer lekkere smaak, stevig mals vlees. Rauw ook niet kunnen afblijven, heerlijk... en die echte rundsgeur die aan het vlees kleeft, kwaliteit!!
5/02/2021 | Johan (Dessel)

Black Angus Ireland Rib Eye

Black angus rib eye
Mooie dikke sneden van 300 gram eerst au bain marie op 55 graden,dan de pan in,om en om met een beetje peper en zout,simpeler kan niet,en heerlijk lekker .
14/12/2020 | Geert

Black Angus Ireland Rib Eye

Absolument parfait
Déjà client à Koksijde de la boucherie Fernand, je ne suis vraiment pas déçu de ma commande, viande absolument parfaite, livraison dans les temps, je recommande vivement.
6/12/2020 | Olivier

Black Angus Ireland Rib Eye

Black Angus Ireland rib eye
Dit was echt TOP kwaliteit zeker een aanrader!!
5/12/2020 | Frédéric

Black Angus Ireland Rib Eye

Irish op zijn best
Sorry, foutje. De binnentemperatuur moet ts 32 en 38 graden zijn.
23/07/2020 | Francies

Black Angus Ireland Rib Eye

Irish op zijn best
Op zoek naar een stukje vlees bomvol smaak, zoek niet verder. Dit vlees qua kwaliteit en vooral qua smaak is gewoon heerlijk. Kleine tip: verwarm het vlees op 55 graden in de oven of bbq gedurende zeker een uur. Binnen temperatuur moet minimaal ts de 42 a 48 graden hebben. Daarna kort grillen in de pan, of nog beter op de bbq. Laat het vlees zeker 7min rusten, perfect in de koelboxen van Gustor, strooi er Himalaya zout en black peper op. Serveer met gebakken patatjes en zomer groentjes. En dan.. laat het feest beginnen.
23/07/2020 | Francies

Black Angus Ireland Rib Eye

Wat een service!
Perfect levering van het vlees! Mooi gekoeld en ik een mooie verpakking! En dan nog maar gezwegen van het zalige stuk vlees dat zit te wachten binnenin. TOPKWALITEIT! Mals, vol smaak... Een echte aanrader!!!
2/07/2020 | Miguel


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.