Geniet van next-day delivery bij bestelling voor 11u 's morgens   |   Overal in de Benelux en Frankrijk, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Black Angus Ireland Rib Eye

Een ierse Rib eye, wie heeft dit nog nooit geproefd? Maar wist u dat niet elke ierse rib eye van het zuivere black angus ras komt? Eender welke keuze u maakt bij gustor meatboutique, met de Black Angus rib eye uit Ierland of Australië haalt u altijd een winner in huis. De oorsprong van de Angus ligt in Schotland, maar dit succesverhaal heeft ondertussen alle continenten veroverd. Van elke origine brengen wij de topkwaliteit bij u op tafel, van Freerange tot 120days Grainfed. Waarom niet eens een beef-tasting organiseren en uw gasten laten beslissen welke ze het lekkerst vinden?

receptidee: Beef Wellington met jus en jonge bladspinazie

UW ORDER WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VOOR UW LEVERING
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) VERS EN GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
300gr - voor 1 personen
€13,10
500gr - voor 2 personen
€21,80
600gr - voor 2-3 personen
€25,70
750gr - voor 3-4 personen
€32,20
1kg - voor 4-5 personen
€42,90
1,5kg - voor 6-7 personen
€64,35
2kg - voor 8-9 personen
€85,80

Vragen over dit product? Of wenst u een andere versnijding of gewicht? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Black Angus Ireland Rib Eye

Black Angus Ireland Rib Eye
Een perfecte steak, mals en smaakvol
26/07/2018 | Freddy

Black Angus Ireland Rib Eye

BLACK ANGUS IRELAND RIB EYE
In 1 woord geweldig!!!
26/07/2018 | Mario

Black Angus Ireland Rib Eye

Heerlijke klassieker
Super kwaliteit, alle gasten waren enthousiast.
11/06/2018

Black Angus Ireland Rib Eye

black agnus
zie mail van enkele dagen geleden. gewoonweg super!!!!!!!!!
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

rib-eye black angus
Buitengewoon stukje vlees.Voor herhaling vatbaar!
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

Super dégustation
Goûté en dégustation avec de la Vache Flamande Dry Aged et du Simmental Autrichien. Un vrai délice pour ces 3 viandes d'exception (Les commentaires sont sur la page de la Black Angus). Cuisson au beurre clarifié, après avoir salé et poivré. Saisi 1 minute sur chaque face, ensuite 10 minutes au four à 90°C. Superbe. La dégustation a donné la Black Angus vainqueur (4 votes), suivie de la Vache Flamande (2 votes), et la Simmental (1 vote), mais la qualité des 3 était parfaite, et tous étaient ravis de l'expérience. A refaire !! Et service de livraison impeccable !
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

Top Product
Prijs kwaliteit eens top product, prima verpakt, snel geleverd. Wij bestellen terug.
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

Uitstekend vlees kwaliteit
Uitstekend vlees kwaliteit en prima afhandeling van de bestelling. Zal regelmatig bestellen
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

Super smaak ! ! !
Dit is voor mij het beste qua smaak en structuur die ik geproefd heb,dit ga ik mij zeker nog aankopen.
29/06/2017

Black Angus Ireland Rib Eye

Verslavend
Van het beste vlees dat ik al gegeten heb. Heb al verschillende vleessoorten geproefd maar dit is echt super lekker. Ik durf dit vlees aan iedereen aanbevelen!
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

    - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

;
@* *@