Van dinsdag tot en met zaterdag thuisgeleverd bij particulieren overal in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Vanmorgen vóór 9u besteld = morgen geleverd!

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Rubia Gallega entrecote of cote à l'os. Een verhaal met heel veel smaak.

Afspraakje met een Spaanse brunette? De Rubia Gallega is echt een geval apart. Volgens sommigen is de rubia gallega enkel geschikt voor kenners, maar om kenner te worden moet je beginnen met een eerste keer te proeven. De zilte weiden langs de Atlantische kusten van Galicië, de robuustheid van het Rubia Gallega, de zeer ecologische kweekwijze en de lange droge rijping zijn verantwoordelijk voor de culinaire eigenschappen van dit stuk vlees. We sommen ze even op: een parfum van foie gras, diepe smaken van boter, kruiden en noten en een meer dan gemiddelde concentratie aan inter-musculaire vetten.

Jammer genoeg is de Rubia Gallega slachtoffer van zijn succes. Minderwaardige kwaliteit van meestal gekruiste runderen overspoelen de markt. Daarom werken wij enkel met het 100% raszuivere ROXA D'OURO label.

Meer info ivm onze extra lang gerijpte "Réserve du Patron"? Klik hier. 

Vanmorgen besteld vóór 9u = morgen geleverd, of een andere dag naar uw keuze! Levering in Benelux van dinsdag tot en met zaterdag. Levering Frankrijk en Duitsland: dinsdag, woensdag en donderdag.

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Cote à l'os 1kg - voor 3 personen
€80,00
Entrecote zonder been 300gr - voor 1-2 personen
€27,90
Entrecote zonder been 400gr - voor 2 personen
€38,40
Entrecote zonder been 500gr - voor 2-3 personen
€48,00
Entrecote zonder been 750gr - voor 3-4 personen
€72,00
Entrecote zonder been 1kg - voor 5-6 personen
€96,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Heerlijke smaak!
Zeer zacht vlees, veel smaak! Gewoonweg lekker!
26/05/2020 | Kevin

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Magique
Texture, odeur, goûts, l'un des meilleurs morceau.
5/05/2020 | Joedan

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Heerlijke smaak en top qualiteit
Top qualiteit, zeer zacht vlees met een heerlijke smaak! Zeker z'n geld waard!
23/04/2020 | Nick

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Encore un grand moment !
Entrecôte superbement persillée, fondante et goûteuse à souhait. Encore un grand moment de dégustation ! À recommander pour tous les amateurs de viande d’excellence.
27/10/2019 | Olivier

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Een gelukkig man...
Had op aanraden van vrienden deze in Barcelona op een restaurant gegeten. Omdat die daar zo goed was ben ik op zoek gegaan en ben ik hier terecht gekomen. WAT EEN SERVICE!!!! Perfect geleverd in een gekoelde box met vooraf een SMS met uur van levering. Dan dat stuk vlees zien liggen op de BBQ....whooooowwww.... En dan kan komt de climax als je dat lekker stukje vlees met grof zeezout voelt smelten in je mond... Hemels... Hieraan komt zekers een vervolg...
17/07/2019 | Rik

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Belachelijk lekker
De reserve du patron... Not from this world. Zoooooooo lekker!!
9/02/2019 | Pieter

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Heerlijke volle en zachte smaak
Heerlijke volle en zachte smaak
8/02/2019 | Yves

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

Alweer puur genot deze Rubia
Puur genot heb hem gisteren nog gegeten en heb genoten ongelofelijk lekker er ligt nog 1 klaar voor straks en ik heb ook een dry aged flamand klaar liggen mmm
15/06/2018 | Bruno

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

un vrai regal
Je remercie Gustor pour votre qualite de service , de livraison et ainsi que votre qualite de viande qui vraiment incroyable . un voyage des papilles et un gout 100% incomparable. avis 5* car ma meilleur viande au monde. Bernard.
29/06/2017

Rubia Gallega Roxa d'Ouro

de beste
Voor mij met voorsprong de beste
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.