>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de Benelux en Frankrijk, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Kangoeroefilet met pompoenpuree en rodewijnsaus.

Kangoeroefilet met pompoenpuree en rodewijnsaus.

Kangoeroefilet met pompoenpuree, pastinaakfrietjes en rodewijnsaus.

Recept in samenwerking met Jaysbbq.nl

Benodigdheden (4personen) Kangoeroe steak

• ca 750 gr Kangoeroefilet
• Komijn poeder
• Koriander poeder 
• Zee zout 
• Zwarte peper
• Knoflook poeder

Benodigdheden Pompoen puree
• 1 kg pompoen
• 1 Bloemkool
• 2 ui
• 5 knoflook
• Zout
• Zwarte peper

Benodigdheden rode wijn saus

  • 40 gram boter
  • 3 fijngesneden sjalotten
  • 250 ml (zoete) rode wijn of port
  • 1 takje thijm
  • 2 laurierblaadjes
  • balsamico
  • 1/2 theelepel grove zwarte peper
  • 200 ml wild fond
  • 1 knoflook
  • 2 wortelen
  • Maizena (bruin)
Benodigdheden pastinaak frietjes
• 4 Pastinaak
• olijfolie
• Zout
 
Eventueel naar wens: rode ui in zuur opgelegd. (kan je zo kopen)
 

Werkwijze

Pompoen Puree :

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.

2. Schil de flespompen en snijdt de pompoen in kleine blokjes.
4. Snijd een halve bloemkool in stukjes.
5. Snij een ui in blokjes en schil 6 tenen knoflook.
7. Verpak de gesneden ui en de gepelde knoflook apart in aluminiumfolie met wat olijfolie en wikkel deze goed dicht.
8. Doe de pompoen en de twee pakketjes folie in een grote ovenschaal.
9. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en zet de timer op 25 minuten
10. Zet een pan op het vuur met water voor de bloemkool en kook de bloemkool gaar.
12. Schep tussendoor de pompoen even om en prik met een vorkje en kijk of de blokjes al gaar zijn.
13. Haal na  25 minuten de pompoen uit de oven en laat deze afkoelen.
14. Giet de bloemkool uit en laat deze afkoelen.
15. Zodra de pompoen, ui, look en bloemkool zijn afgekoeld doe je deze samen in een grote bak
16. Voeg 25 gram boter toe
17. Mix alles met een staafmixer fijn
18. Voeg zwarte peper en zout toe naar wens (niet te veel).

 

Pastinaak friet
1. Verwarm de oven voor op 180 ° C

2. Schil de pastinaak en snijd de pastinaak zoals op de foto hieronder

pastinaakfrieten

3. Doe de gesneden pastinaak in een oven schaal en besprenkel de friet royaal met olijfolie, zout en peper.

4. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak ze mooi goudbruin

 

Rode wijnsaus :

1. Snijd de boter in blokjes (doe de helft van de blokjes terug in de koelkast, deze gaan we later toevoegen als de saus bijna klaar is).

2. Snijd de sjalotjes in blokjes.

3. Snijdt de knoflook ook in blokjes.

4. Verwarm een pan met de boter.

5. Fruit de ui en knoflook.

6. Giet de wijn, wildfond en een klein scheutje balsamico-azijn hierbij en roer deze goed om.

7. Voeg later de tijm en de laurierbladeren erbij.

8. Zet het vuur wat hoger.

9. Zodra het geheel kookt zet je het vuur weer lager en laat het circa 15 minuten inkoken.

10. Giet het geheel in een zeef zodat alle grove stukken niet in de saus komen

11. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe, proef.

12. Doe het geheel naderhand terug in de pan en zet deze aan op laag vuur. Voeg een weinig maizena toe en goed roeren. 


13. Nu kunnen de blokjes uit de koelkast erbij en klop de saus een beetje op.

14. Na dat de boter is gesmolten kun je de saus gelijk opdienen.

 

Kangoeroe steak :
1.De kangoeroefilets gaan we marineren met koriander, komijn, zout en zwarte peper. Doe dit minimaal een half uur/uur van te voren. Als je het al in poeder vorm hebt dan strooi je aan beide kanten van de steaks de zout, koriander en komijn heel lichtjes er over heen. Zout ligt natuurlijk aan de dikte van de steak daar mag je wel wat mee van gebruiken.

2. Grill de kangoeroe steak op de BBQ direct op 200 graden Celsius tot een interne temperatuur van 52 graden.

3. Haal de kangoeroe steak van de BBQ en laat deze 5-10 minuten rusten.
4. Snijd deze aan in mooie plakjes

 

Dresseer nu de pompoenpuree op een bord, de kangoeroeplakjes erop, wat saus en de pastinaakfrietjes opzij.

Kangoeroe steak met pompoen puree en rode wijn saus

 

 

 





  • Levering

    Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

    Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag, maar bestellen kan altijd.  

    Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

    Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

    Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

    KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

    Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

     Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

  • Afhalen

    Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde enin Brugge, waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

      - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

      - Papierhuis Alfapapyrus : Eekhoutstraat 25, Brugge - ma-za: 10u tot 12u en van 14u tot 18u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen < 100 € 9 € 20 €
bestellingen > 100 € Gratis 20 €
bestellingen > 150 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze afhaalpunten

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.