Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Populair deze week • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.

 

Recente beoordelingen

Bio Lam uit de Ardennen - Koteletten

Dhr
Zeer kwalitatief
9/12/2023 | Claudio

Avileña Negra Iberica

uitstekend!
We hadden nog niet eerder de kans om te proeven van dit stuk vlees. Het was een zeer aangename kennismaking: diepe, sterke smaak met een zeer aangename textuur. We komen zeker nog terug voor deze!
30/11/2023 | Ward

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Pracht ribeye!
Wat een geweldige ribeye! Al in de ochtend uit de koeling gehaald, de rozemarijn boter verwijderd en 's avonds op de Kamado op 300 graden rondom flink dichtgeschroeid, daarna aan de 'koude' kant naar 46 graden gebracht en daarna nog 20 minuten laten rusten. (Wat niet meevalt wat de geur is al heerlijk) De rozemarijn boter over de ribeye gegoten, beetje zout en smullen maar! Echt top, prachtige marmering, heerlijke smaak. Zie veel mensen die reversed sear doen; dat doe ik niet graag omdat de controle over de kerntemperatuur dan ver te zoeken is.
30/11/2023 | Edwin

Goulash van hertenkalf

Goulach van hertenkalf
Traditioneel klaargemaakt met rodewijn azijn en wijn en de nodige kruiding. Na 2 uur sudderen mals en ongelooflijk resultaat, sappig niet droog, vlees valt bijna uiteen.
10/11/2023 | Joris

WAGYU beef balls & croquettes

Lekkerste kroketjes van dit jaar
Om dit bitterballen te noemen (waar ze dus wel op lijken), is afbreuk doen aan de overheerlijke smaak. De inhoud smelt in je mond en je proeft werkelijk een zachte, heerlijke rundssmaak. Gaan we zeker nog bestellen.
9/11/2023 | Gert

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Superlekker Vlees
Mooie vetverdeling dat inderdaad goed van smaak is. De boter (en rozemarijn) smaken overheersen zeker niet. Enkele uren in de slowcooker gestoken aan 53 graden, aangegrild en nog even laten rusten in de oven. Iedereen was het er over eens dat het een top vleessmaak was.
9/11/2023 | Gert

Glorius Varken - Het Spek

Delish, but what happened to my skin?!
Absolutely delicious, but I have to take a point away because nearly half the skin was missing, depriving me from half the crackling I wanted 😢
3/11/2023 | Paul

Glorius hammetje

Schweinshaxe!
Dit is een kuit van het varken, niet alleen geschikt voor Eisbein maar zeker ook voor Schweinshaxe, een Beierse variant waarin het hammetje na 24-48u pekelen (brining) en nog wat koken (of sous vide), op hoge temperatuur (230ºC of meer) afgebakken wordt om de ingesneden huid te laten craqueleren. Het resultaat mag er zijn. De meeste recepten voor sous vide suggereren ±10 uur aan 70º tot 80ºC, maar dat maakt het vlees redelijk hard (het valt wel uit elkaar, vooral na de grill op het einde). Mijn 2e poging was met een sous vide aan 60ºC voor 36 uur en het vlees was inderdaad een stuk zachter. Noot: afgrillen neemt sowieso nog een uur.
14/10/2023 | Koenraad

Wagyu 10+ grade A5 Japan

Dit moet je écht eens proberen
Goede Wagyu is niet goedkoop maar het is dan ook een versnapering die je met velen deelt. Ik kocht een prachtig 2cm-dik stuk van 600 gram en we hebben er met 7 man van gesnoept als voorgerecht. Wat de bereiding betreft is het een delicaat stuk vlees. Ik heb de steak eerst gedurende 2 uur in een sous vide bad van 55ºC gelegd, dat brengt het vlees ergens tussen medium-rare en medium. Dat kan voor de liefhebbers van "bleu" en "saignant" een doodzonde lijken, maar vlees dat zo sterk gemarmerd is, moet op een temperatuur kunnen komen dat het vet wat begint te smelten. Daarna elke zijde 2 minuten in een pan van ~190ºC aangebakken en in fijne sneetje opgediend. Ongelooflijk.
14/10/2023 | Koenraad

Eendenlever

Echt zoals het hoort.
Ik had de foie mee besteld met mijn wekelijkse bestelling om eens te testen voor Kerst. En jawel hoor, helemaal zoals het hoort. Nog half bevroren in de hete pan gelegd, kort gebakken langs beide zijden en geblust met lekkere balsamico. Top, staat al op mijn boodschappenlijst voor het jaareinde!
14/10/2023 | Miguel