>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

Iberico pluma, pata negra.

Net zoals de Secreto is deze PLuma een speciale versnijding die we alleen bij de Iberico Pata Negra varkens terugvinden. Het betreft één spier uit de nek van dit zo smaakvolle varkensras. Heerlijk mals en super smaakvol om lekker te grillen in de pan of barbecue. Onze Bellota-kwaliteit (enkel gevoed met eikels) is, in verse toestand, slechts gedurende een zeer beperkte periode van het jaar verkrijgbaar (de eikels vallen immers in de herfst). Daarom wordt de Pluma door ons het ganse jaar door diepgevroren aangeboden. Maar door het behoorlijke vetpercentage betekent dit geen verlies inzake kwaliteit.

Recept: Pluma met jonge worteltjes en kerstomaat.

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Iberico - 1kg - voor 4-5 personen
€49,00

Vragen over dit product? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

Pata Negra Pluma Bellota
Le produit est arrivé dans le temps impartit et le conditionnement était parfait. Je l’ai saisie pour la colorer et je l’ai mis au four a basse température après une période de repos. La viande était délicieuse et d’une extraordinaire tendresse. J’aurais préféré une viande fraiche plutôt que surgelée, mais malgré cela nous invites se sont régalés.
24/05/2019 | Yves

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

Brilliant
This Iberian pork is excellent. Very fatty, but all fat melts if properly grilled, preferably on charcoal. Portugal and Spain have the tastiest "black" pork.
15/08/2018 | Nuno

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

vorige week terug besteld, dit is het beste onder de zon
dit is echt niet te beschrijven , zo lekker, ik braad het even aan en dan stoof ik in dezelfde pan fijn gesneden groene kool, bloemkool fijn gesneden , broccoli fijn gesneden spruitjes fijn gesneden en aardappel blokjes, plus wat selder, goed wat grof zeezout en peper wat koriander fijn gesneden en boven op de groentjes leg je het vlees, een deksel op de pan een kopje water er bij en op zacht vuurtje laten stoven ongeveer 30 minuten om de 10 minuten roer ik de groenten wat om en zorg dat er altijd wat vocht op de bodem te zien is en leg het vlees terug boven op de groenten telkens het deksel er terug op , en als het klaar is smaak alles overheerlijk lekker, naar het overheerlijke varkensvlees , probeer het maar en je zal zien wat een meerwaarde dit vlees geeft aan je hutsepot ongelofelijk
9/05/2018 | Bruno Boghe

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

2e keer besteld en gegeten onuitdrukkelijk lekker
Net zoals de Wagyu het beste vlees is onder de runderen zo.is dit vlees het beste onder het varkensvlees je zou het de wagyu onder de varkens kunnen noemen. wat maakt dit vlees nu zo specifiek lekker van smaak bvb, wel doordat deze dieren rondlopen op grote stukken land die vol staan met eiken bomen voeden ze zich op een moment enkel met de eikels van deze bomen en net na deze periode worden ze geslacht en hebben ze die verrukkelijke smaak dat hun zo speciaal maakt, als je dit vlees gaat braden of stoven is er die overheerlijke geur die vrij komt en zoals bij de wagyu na het aanbraden stoof ik het vlees samen met mn groentjes en heeft heel je gerecht een overheerlijke smaak en je vlees is hemels van smaak en supper mals met een zachte romige notensmaak die te wijten is aan de vele eikels die de varkens in deze periode gegeten hebben, het is zn geld weer meer dan waard nog maar eens bedankt team Gustor Bruno Boghe
29/06/2017

Pata Negra Pluma Bellota - Iberico

First time eating this cut,
First time eating this cut, this is ridiculously good , so so delicious .
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.