Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Iberico secreto pata negra, makkelijk online te bestellen bij Gustor Meatboutique.

Secreto betekent geheim in het Spaans. Misschien wel voor U maar niet voor de echte Iberico-kenners en vele hobbykoks. Deze bijzondere versnijding vinden we alleen bij het Iberico varken. Heerlijk mals en super smaakvol om lekker te grillen in de pan of barbecue. 

Meestal diepgevroren maar ook soms vers geleverd. Gezien het hoge vetpercentage betekent diepvries zeker geen kwaliteitsverlies.

Eén stukje secreto weegt tussen de 300 à 500gr, in de verpakking vind je dus 2 à 4 stukken.

 

Recept: tagliatta van Secreto Iberico

 

ingrediënten : varkensvlees
allergenen : Geen allergenen ! Geen enkel bewaarmiddel of bewaargas!

Gekoeld thuisgeleverd van dinsdag tot zaterdag. Bestel je vóór 9.00u dan kan het nog morgen!

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Pata Negra Secreto Bellota ca 1kg - voor 4-5 personen
€55,00
Niet op voorraad
Pata Negra Secreto Bellota ca 0,9kg - voor 3 personen
€49,20

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Beste stukje varkensvlees ter wereld
Mals , sappig , onweerstaanbare smaak. Absolute aanrader!
16/11/2021 | Canu

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Absolute smaakbom
Dit is zo mega lekker, echt niet te vergelijken met wat je ergens anders kunt kopen. Zalig!
9/10/2021 | Bart

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Iberan black pork Plumas/Secretos are top value
I'll repeat my review from Plumas, a different cut from the Iberian black pig from Portugal (and Spain). The fat ratio to Secretos is a bit different, but overall the endgame is the same: This is a delicious type of fatty meat and these cuts are no exception. You don't even need ghee or any fat to cook them on a pan, just put them on hot cast iron and they melt like butter. These iberian porks are outstanding in flavor/cost ratio - not very expensive but extremely tasted if properly roasted, something that is harder with beef. It's cheap and tasty. Get it. Better on charcoal of course.
12/01/2021 | Nuno

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Délicieux
Une viande vraiment délicieuse et juteuse ! Un passage obligatoire pour quiconque souhaite essayer du porc ibérique.
5/01/2021 | Adrien

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Excellent
Viande de très très bonne qualité. Je recommande vivement.
6/10/2020 | Andrei

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Heerlijk
Voor mensen die zich laten afschrikken door het uiterlijk...niet doen. Dit is een overheerlijk stuk vlees dat smelt in de mond!!!
17/09/2020 | Luc

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Un bon secreto
Mais pas le meilleur. Il y avait un petit problème de fraîcheur à l’odeur (ce n’est pas la première fois chez Gustor, alors que je congèle et/ou consomme les produits dans les temps) mais rien de super grave. Un bon nettoyage et l’on obtient un secreto bien comme il faut, tendre et goûteux, avec un taux de gras équilibré.
15/05/2020 | Élodie

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Superb!
Zo mals en sappig heb je nog nooit varken gegeten!. Door de marmering is het alsof een engeltje over je tong pist. Wel lekker rose houden!
9/12/2019 | Adrie

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Zo krijg je hem in griekenland niet!
Had met de kids een fijne bbq met lamsribbetjes, ribyeye dryaged en screto van gustor. De secreto gewoon met zout en peper op houtskool gegrilled, overheerlijk en mals.omdat ik nog een portie secreto over had en tevens een schaal met eigengemaakte zatziki, besloot ik de dag er na gyros van de secreto te maken. Zelf de gyros kruiden samengesteld, op het net zijn veel recepten vervolgens de secreto ingewreven met de gyros rub en 2 minuten direct op houtskool gegrilled op beide zijden. Nog een paarminuten op de briketten laten rusten en met een scherp mes in flinterdunne reepjes gesneden, salade turks brood er bij en het was hemels, beste gyros ooit!
4/06/2019 | Adrie R

Pata Negra Secreto Bellota - Iberico

Le meilleur du porc
Le secreto de Pata negra est sans nul doute le meilleur morceau de porc que l'on puisse manger (avec la pluma). La coupe de Gustor n'est pas toujours fignolée, mais rien n'empêche de nettoyer et recouper chez soi.
28/05/2019 | Cedric


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.