CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Bestel tijdig!

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Deze Black angus rib eye steak is een absolute topper in onze collectie. De grainfed rib eye is zo mogelijk nog malser dan de ierse rib eye variant. Eender welke keuze u maakt, met de Black Angus haalt u altijd een winner in huis. De oorsprong van de Angus ligt in Schotland, maar dit succesverhaal heeft ondertussen alle continenten veroverd. Van elke origine brengen wij de topkwaliteit bij u op tafel, van Freerange tot 120days Grainfed. Waarom niet eens een beef-tasting organiseren en uw gasten laten beslissen welke ze het lekkerst vinden?

Als je hier klikt dan bekom je heerlijke recepten en een pak goede raad om dit prachtige vlees klaar te maken.

 receptidee: Beef Wellington met jus en jonge bladspinazie

 

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANMORGEN VÒÒR 9U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 300gr - voor 1 personen
€15,40
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 500gr - voor 2 personen
€24,20
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 600gr - voor 2-3 personen
€29,70
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 750gr - voor 3 personen
€35,20
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 1kg - voor 3-4 personen
€49,40
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 1,5kg - voor 6-8 personen
€73,70
120 Dagen graan gevoerd Rib Eye Australië - 2kg - voor 7-10 personen
€99,00

Vragen ivm dit product? Bel ons gerust +32 473 600622

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Smelt als boter
Mooi gemarmerd vlees, heerlijk van smaak.
2/04/2020 | Luc

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Dry aged
I made a 35 days dry aged with the australian rib-eye, it was absolutely amazing! Thank you Gustor!! excellent quality and service as always!
19/03/2020 | Alex

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

dhr
bangelijk lekker, je hebt zelfs geen scherp mes nodig op hem ongebakken te snijden, eenmaal gebakken weet je niet wat je overkomt, mijn vrienden zijn niet echt vleeseters maar ze vroegen naar nog, dus GUSTOR.....prima stukje vlees, dank je wel!!
5/01/2020 | patrick

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Smaakexplosie !!
Geweldig stuk vlees ! Ik heb spontaan de bearnaise saus links laten liggen, het zou zonde geweest zijn ! TOPKWALITEIT !
25/12/2019 | Leroy

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

uitmuntend
WAUW, dit stuk was uitmuntend van smaak!!!
26/09/2019 | Karolien

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Superbe
Livraison parfaite dans les délais.Viande succulente.A recommander
9/05/2019 | Françoise

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Tagliata
Ca faisait longtemps que je voulais tester. Effectivement, la bonne viande a un prix. Mais qu'est ce que ça en vaut la peine ! Gustor a répondu à mes questions pour m'aider à chosir le bon morceau en fonction de mes envies. Le colis est arrivé pile à l'heure. Poellée, coupée en tranche et assaisonnée juste de sel et poivre. Un pur délice ! Accompagnée d'une salade roquette, tomates confites, parmesan, huile de truffe et de quelques pommes de terre nouvelles au romarin. Ce fut divin !
11/03/2019 | Lise

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Great service, delivery and delicious meat!
Thought we'd try the Black Angus Aussie beef and definitely not disappointed. Exceptional quality and taste! We all loved it!
15/02/2019 | Rodney

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

mooi gemarmerd en lekker stuk vlees, snel geleverd.
heel mooi gemarmerd en lekker stuk vlees, zaterdagnamiddag besteld en maandagmiddag (31 december) geleverd. eerste ervaring met Gustor, maar niet de laatste.
7/01/2019 | Chris

Black Angus - 120 dagen graan gevoerd Rib Eye Australië

Blank Angus Austr. Rib Eye
Ons Kerstmenu bestond eruit alles op de Ofyr gereed te maken. De australische rib eye (1 stuk van 2kg en 1stuk van 500 gr.) behoorde tot het hoofdgerecht. het vlees rook al lekker bij het uit de verpakking halen. daarna langzaam verwarmd in de oven op 50°c. waarna het op de Ofyr plaat werd gebakken aan alle zijden. na een 20 min. bakken werd het voor verder te garen op ceder hout gelegd na de juiste kern temperatuur voor saignant werd er nog even gewacht om te versnijden. het vlees was perfect rozig en de smaak was geweldig alsook de sappigheid. alle 12 gasten waren heel erg te spreken over de kwaliteit van dit stuk vlees.
28/12/2018 | jose


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.