Dikwijls krijgen we de vraag of al ons vlees Biologisch is.
Dit is niet het geval hoewel we steeds meer biologisch vlees van gecontroleerde bioteelt in ons gamma opnemen.
Al ons vlees is wel natuurlijk gekweekt. Dit kan ook niet anders. Vlees van dieren die bijvoorbeeld aan grote stress onderhevig geweest zijn of antibiotica hebben gekregen kunnen we onmogelijk laten rijpen. En het rijpen van vlees is nu net onze specialiteit.
Waarom is niet alle vlees dan biologisch?
Bij de Bio-veeteelt gaat het meestal om jongere dieren. Het is onmogelijk een Rubia Gallega koe te vinden die 15jaar aan 1 stuk enkel biologisch zou gevoederd zijn. Maar natuurlijk vlees vol smaak en aroma is dit wel.
Bottom Line: Gustor biedt steeds meer Biologisch gekweekt vlees aan maar blijft ook de specialist in natuurlijk en uitermate smaakvol kwaliteitsvlees.
Ons volledige gamma Biologisch vlees vind je altijd onder de tag: biologisch vlees, of voer het woord "bio" in, in de zoekbalk op onze website.
Rik Debouver
Chief Butcher @ Gustor Meatboutique