Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Unieke rijping door de Gustor slagers.

Holstein Rib-Eye. De juiste procedure om dit unicum in de vleeswereld te verwezenlijken kunnen we je niet vertellen. Dit is het familiegeheim van de Gustorslagers.

Hoe die smaakt? Dat laten we even aan jouw verbeelding over...

De korst van boerenboter met rozemarijn vormt een luchtdichte afsluiting tijdens het rijpen. Gustor staat synoniem voor natuurlijke smaken, ongekunsteld genieten. Deze botergerijpte Rib-Eye past perfect in ons Bourgondisch smaakpatroon.

Lees hier hoe je een heerlijk stuk Gustor vlees klaarmaakt op de BBQ.

 

ingrediënten : rundsvlees, ongezouten boter, rozemarijn
allergenen : lactose

Gekoeld thuisgeleverd van dinsdag tot zaterdag. Bestel je vóór 9.00u dan kan het nog morgen!

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Butter aged Rib Eye. 300gr - voor 1 personen
€20,70
Butter aged Rib Eye. 500gr - voor 2 personen
€34,50
Butter aged Rib Eye. 1kg - voor 4-5 personen
€69,00
Butter aged Rib Eye. 2kg - voor 8-10 personen
€138,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Pracht ribeye!
Wat een geweldige ribeye! Al in de ochtend uit de koeling gehaald, de rozemarijn boter verwijderd en 's avonds op de Kamado op 300 graden rondom flink dichtgeschroeid, daarna aan de 'koude' kant naar 46 graden gebracht en daarna nog 20 minuten laten rusten. (Wat niet meevalt wat de geur is al heerlijk) De rozemarijn boter over de ribeye gegoten, beetje zout en smullen maar! Echt top, prachtige marmering, heerlijke smaak. Zie veel mensen die reversed sear doen; dat doe ik niet graag omdat de controle over de kerntemperatuur dan ver te zoeken is.
30/11/2023 | Edwin

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Superlekker Vlees
Mooie vetverdeling dat inderdaad goed van smaak is. De boter (en rozemarijn) smaken overheersen zeker niet. Enkele uren in de slowcooker gestoken aan 53 graden, aangegrild en nog even laten rusten in de oven. Iedereen was het er over eens dat het een top vleessmaak was.
9/11/2023 | Gert

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Top kwaliteit
Ik heb verschillende ribeyes uitgeprobeerd en dit blijft toch echt wel de beste die er is. Heb deze maand opnieuw 5x 500 gram besteld. Elke week 1x op de bbq op de zaterdag. Reverse sear op de bbq met een kern temperatuur van rond de 52 tot 54 graden.
20/09/2022 | A.Kose

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

THE BEST !!
Op de juiste kern temperatuur laten komen in de sous-vide en dan enkel nog afgrillen op de bbq... gewoon geen woorden voor. zoals altijd weer top !!!
1/08/2022 | Mike

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Fantastico
Op de Q gebakken,reverse sear uiteraard. Voorzichtig de boter eraf gehaald en die op het laatste wat laten smelten en dit over het mooie stuk vlees gegoten. Dit vlees is geweldig!
2/05/2022 | Dirk

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Heerlijk mals. Ietsje te vettig, maar wel héél lekker vet ...
Schitterend vlees. Botermals (what's in a name...). Voor mij persoonlijk hing er iets te veel vet aan, maar ik heb wel echt élk stukje vet in de mond genomen en gekauwd, maar dus niet allemaal ingeslikt. Dat vet heeft een SUPERsmaak.
18/10/2021 | Dirk

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Superlekker !!
Elk een rib eye van 300gr. Mijn vrouw zeurde al vanaf het in de pan ging dat het veel te groot was voor haar en dat ze maar een klein stukje ging opeten...er schoot niks van over! Zo lekker van smaak en mals als warme boter! Dit is een stukje vlees dat regelmatig op ons bestellijstje zal staan. Complimenten aan de Gustor-familie!!
13/07/2021 | Bart Segers

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Verbluffend
Zo lekker! Heel mooi, super mals vlees met een geweldige smaak.
19/03/2021 | Erik & Filas

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Goddelijk
2 stuks besteld van 500gr (oa) voor kerst, ene heb ik half uurtje in oven gestoken op 100° (klein oventje, 100° is het minimum) en daarna kort dichtgeschroeid op de pan. De andere tussen de grill gestoken, de ene met de boter de andere zonder. Beide waren goddelijk! Holstein is echt super kwaliteit, super zacht vlees, vet smolt weg in de mond.. Ik krijg er opnieuw zin in 😄 echt een aanrader!
29/12/2020 | Bjorn

Rosemary-Butter-aged Rib Eye.

Vlees met karakter
Reverse searing (pan)... á point... subtiele smaak rozemarijn, vet smelt weg op de tong... vlees niet botermals te noemen maar stevige structuur, zit karakter in... wreed lekker en zalig verteringsgevoel!!
2/11/2020 | Johan (Dessel)


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Het is niet toegelaten om als klant zelf uw leverafspraak te wijzigen met de koerierdienst. Wijzigingen dienen altijd via Gustor te gebeuren. Uw eigen afspraken met de koerierdienst vallen buiten de verantwoordelijkheid van Gustor

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.