CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Wegens uitzonderlijke drukte: bestellen vóór 9u 's morgens voor levering de dag nadien.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Dit product is helaas niet meer beschikbaar

Filet van hertenkalf zonder been

De hertenkalffilet van Gustor is een belevenis op zich, geen gekweekt hert uit het verre Oosten, Polen of Engeland. Het Franse departement van de L'Oise bevat 42.000 hectare bos, ongeveer 25% van de totale oppervlakte. Oerbossen dus met een ongeziene variëteit aan fauna en flora.
Echt wild dus, zoals het hoort!

Dit hertenkalf heeft niet altijd de voorspelbare vorm, kleur of smaak van het gekweekte hert. Het is een brok puur natuur, vol karakter.

Poivrade- en Grand Veneursaus zijn de klassieke sauzen voor een wildbereiding.

Ontdek hier hoe je die eenvoudig klaarmaakt.

Receptidee: Hertensteak met wildsaus.

hertensteak met wildsaus

 

Vragen ivm dit product? Bel ons gerust +32 473 600622

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Filet van hertenkalf zonder been

Super heerlijk!!
Heel lang gezocht naar een betrouwbare leverancier van hertenkalffilet (met een jager in huis weet je nl. erg goed dat er veel verschil in kwaliteit kan zitten tss aangeboden wild), en bij het ontdekken van Gustor online de sprong meteen gewaagd. Twee kilo hertenkalffilet kwamen mooi op tijd toe (perfecte service qua levering, verpakking), en bovendien súperlekker, mals & óverheerlijk vlees, topkwaliteit!! Het smolt als het ware in de mond!! Enorme fan, Gustor was ons vertrouwen meer dan waard! :-D
31/01/2020 | Vero

Filet van hertenkalf zonder been

dhr
super mals en sappig vlees, daags nadien hetzelfde genuttigd op restaurant maar niets was hetzelfde. Enkel GUSTOR kon scoren. DANK JE WEL!!
27/12/2019 | patrick

Filet van hertenkalf zonder been

Très délicieuse
Première fois que je goûte à de la viande de biche et ce fut une excellente surprise, en terme de goût et de découverte, la viande fondait comme du beurre en plus d'être absolument succulente.
10/12/2019

Filet van hertenkalf zonder been

Heerlijk!
Filet op de bbq bereid met gegrilde groenten en paddenstoelensaus. Schitterend en smaakvol vlees!
14/11/2019 | Bart

Filet van hertenkalf zonder been

Lekker stukje wild
Wij bestelde 2x 200g filet van hertenkalf zonder been, en wat was dit toch een zeer lekker en smaakvol stuk! Wij hebben absoluut genoten en bestellen dit zeker nog een keer opnieuw.
4/11/2019 | Nathalie

Filet van hertenkalf zonder been

hertenkalf
Hadden stukje genomen van 200gr om te proberen. Geen pezen aanwezig, smaakvol stukje vlees.
30/10/2018 | dirk

Filet van hertenkalf zonder been

Antwoord aan Dominique
Beste Dominique. We denken dat je gelijk hebt. Het betrof de allereerste levering van onze nieuwe leverancier. (na onze beslissing om dit jaar geen wild uit de Ardennen aan te bieden). Ondertussen is dit probleem volledig van de baan.
8/10/2018 | Team Gustor

Filet van hertenkalf zonder been

Filet van hertenkalf
Mooie foto, in werkelijkheid was mijn stuk vanwege de aanwezige pezen maar ongeveer 800gr ipv 1kg, een goede filet moet niet vastgebonden worden Ik betwijfel dat ik niet het nog zal bestellen vanwege de reactie van mijn genodigden
6/10/2018 | Dominique


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.