>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Black Angus van de Azoren

Topvlees met een vleugje zee

Black Angus, we krijgen er maar niet genoeg van. Deze Black Angus runderen leven in totale vrijheid op de Portugese Azoren. We spreken hier van heus présalé rundsvlees, heel uitzonderlijk!

Mooi dooraderd, zeer mals en wat een karaktervolle smaak.

Na de slachting verhuizen de karkassen naar Galicië waar ze een 4 wekenlange rijping krijgen volgens het procédé van de Rubia Gallega alvorens ze met expresstransport bij Gustor aankomen.

Dit moet je als meatlover geproefd hebben!

 

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Black Angus Azoren entrecote 300gr - voor 1 personen
€26,00
Black Angus Azoren entrecote 400gr - voor 2 personen
€35,20
Black Angus Azoren entrecote 500gr - voor 2 personen
€43,78
Black Angus Azoren entrecote 750gr - voor 3 personen
€65,45
Black Angus Azoren entrecote 1kg - voor 3-4 personen
€87,50
Black Angus Azoren cote à l'os 500gr - voor 2 personen
€38,00
Black Angus Azoren cote à l'os 750gr - voor 2-3 personen
€57,00
Black Angus Azoren cote à l'os 1kg - voor 3-4 personen
€76,00
Black Angus Azoren cote à l'os 1,5kg - voor 4-6 personen
€114,00

Vragen over dit product? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Black Angus van de Azoren

Très belle viande
Très beau morceau et viande bonne. Le goût n’est pas spécialement particulier. Pour une viande plus corsée j’ai préféré le sashi. La coupe est généreuse ;-)
11/01/2019 | Greg

Black Angus van de Azoren

Heerlijk mals en een extreem lekkere smaak
Ik lees hier dat er iemand schreef ok maar niet speciaal, nu ik kan jullie garanderen dat deze entrecote niet gewoon ok is maar ook heel erg speciaal, vooral van smaak , ik braad deze steak onder de grill , gewoon klein stukje boter smelten scheutje olijfolie bij de gesmolten boter doen onder roeren en met borsteltje bij de kanten van entrecote insmeren dan kruiden met Himalaya zout en wat zwarte peper en dan onder de grill ik heb een grill van tefal met een voorgeprogameerd programma voor steak zodat je perfect kan kiezen hoe je uw steak wil bleu medium, medium well, of doorbakken ik bak hem gewoonlijk medium en laat hem dat 5 minuten rusten afgedekt dan eet ik deze steak en ik kan je verzekeren dat deze steak bij de toppers hoort kwam smaak de alom bekende lichte notice smaak die we kennen bij een goed berreide geroepen steak , lekker sappig en mals , deze steak is er eentje die ik wekelijks bestel bij elke bestelling die ik doe , probeer hem en ik ben zeker dat hij je zal bevallen , Groeten aan iedereen , Bruno Boghe
9/10/2018 | Bruno

Black Angus van de Azoren

OK maar niet speciaal
Smaak zeer lekker en uitgesproken. De geur van het vet waanzinnig! Echter entrecote gekocht en cote de boeuf ontvangen. Is natuurlijk het nadeel van op internet bestellen. Samen met de ossehaas waar de kop nog aanzat was dit voor mij een mindere éérste ervaring bij Gustor.
4/09/2018 | @joske_de_melkboer

Black Angus van de Azoren

Echt heel lekker en verassend mals
Dit is echt ook top vlees lekker van smaak , en vooral ongelofelijk mals , masker dan de Rubia Gallega, kwam smaak komt hij in de buurt van de Rubia al is de Rubia iets meer nootachtig, en krachtiger van smaak maar hij is mijn nummer 3 nu op 1 blijft de Waggyu op 2 de Rubia
15/06/2018 | Bruno


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.