Thuislevering bij particulieren dagelijks van dinsdag tot en met zaterdag.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Stonegrill "CLASSIC"

Stonegrill bij Gustor is een waar festijn. Het assortiment "Classic" bevat 6 heerlijke vleessoorten die door de slagers van Gustor werden uitgekozen. Alles wordt max 1cm dik gesneden en iedere soort apart vacuum verpakt.

- Ierse Rib Eye Black Angus

-  Lamskotelet

- Saltimbocca (cordon bleu) van kip uit de Landes (label rouge) en Prosciutto di Parma. 

- Glorius varkensfilet of Pata negra filet pur

- Limousin Chateaubriand

- Pata Negra kotelet (Corona Iberico)

Wij voorzien ongeveer 350gr/pp. 

U kunt dit assortiment klaarmaken op een stonegrill of plancha. Gebruik je een  gourmetstel, dan zal je de stukken nog even moeten doorsnijden.

We hebben porties voor 4 of 6 personen. Bent u met 10 gasten dan bestelt u eenvoudig één portie van 4 plus één portie van 6.

ingrediënten : rundsvlees, gevogeltevlees, varkensvlees, lamsvlees
allergenen : lactose

Gekoeld thuisgeleverd van dinsdag tot zaterdag. Bestel je vóór 9.00u dan kan het nog morgen!

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Stonegrill "CLASSIC" 4pers - voor 4 personen
€69,00
Stonegrill "CLASSIC" 6pers. - voor 6 personen
€103,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Stonegrill "CLASSIC"

Gewoon smullen
Ondanks de eindejaarsdrukte verliep de levering perfect. De verpakking was zeer verzorg en prima gekoeld. Het vlees zelf was fantastisch, smaakvol en mals. De website van Gustor staat vanaf nu tussen mijn favorieten!! Ik kijk al uit naar de zomer om te scoren met een bbq met vlees van Gustor, maar een winter bbq zit ook tussen de mogelijkheden :)
5/01/2021 | Yvette

Stonegrill "CLASSIC"

Puur genieten
Ondanks de drukte van de eindejaarsperiode werd onze bestelling perfect geleverd op het gevraagde tijdstip. Ik werd zelfs via sms op de hoogte gehouden waar de chauffeur zich bevond. De bestelling komt zeer verzorgd en perfect gekoeld toe. Bij het uitpakken keken we al ontzettend uit naar het proeven van de prachtige stukken vlees. We brachten de kerstavond door in onze kleine gezinsbubbel, gezellig achter de steengrill met deze uitmuntende stukjes vlees. Zowel jong als ouder hebben heel erg genoten! Zeker voor herhaling vatbaar. Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling.
3/01/2021 | Vanessa

Stonegrill "CLASSIC"

dhr
Nogmaals klasse kan alleen maar positief zijn als de vriezer leeg is bestellen we uiteraard weer
11/11/2020 | ruud

Stonegrill "CLASSIC"

👌
Angus rib eye samen met de lamskoteletten waren OVERHEERLIJK! De rest van de schotel was trouwens ook van topkwaliteit! Oud en nieuw fantastisch goed ingezet.
3/01/2020 | Manon

Stonegrill "CLASSIC"

Fantastisch
Zeer mooie samenstelling om te proeven. Wij hebben deze stukken op de bbq gedegusteerd, top!!!
26/09/2019 | Karolien

Stonegrill "CLASSIC"

Hoe heerlijk was dat
oor ons was het de eerste keer dat we bestelden bij Gustor. Perfect geleverd gekoeld en vacuümverpakt. Wat een mooie porties! Wij waren het meest onder de indruk van de pata Negra, van nature uit niet zo'n liefhebber van Varkensvlees maar we moeten ons mening herzien :-). Al de rest was ook over heerlijk met echte smaken. We hadden ook nog een een schoteltje voor de kleinste kindjes uit een iet nadergenoemd waren huis. Hierdoor konden we het verschil nog beter smaken. Het verschil tussen vlees en zout. De meer prijs zeker waard. Liever eens minder vlees en maar dan kwaliteit als dit. We zullen zeker nog eens bestellen. Het water komt alweer in de mond.
7/01/2019 | Carl

Stonegrill "CLASSIC"

Victor
Geweldig lekkere selectie aan vlees en ruim voldoende om ook de grote eters een voldaan gevoel te bezorgen! Zoals steeds was de service bij het bestelen en de levering ervan al even perfect als de kwaliteit van het vlees zelf.
12/12/2018 | Victor

Stonegrill "CLASSIC"

Stonegrill 6 personen
Stonegerill voor 6 personen besteld. Zeer lekker gegeten. Rustig genoten van de verschillende vleessoorten. Soort per soort gebakken op de tepanyaki plaat en iedereen laten proeven (het zijn niet altijd 6 stukjes vlees. Iets om even rekening mee te houden. Voor herhaling vatbaar.
2/09/2018 | Inge


 • Levering

  OPGELET AUB: TIJDENS DE EINDEJAARSFEESTEN GELDEN ANDERE DAN NORMALE LEVERDAGEN EN UITERSTE BESTELUREN. ZIE HIERVOOR ONZE INSPIRATIEPAGINA

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 9u  daags voordien. Op zeer drukke dagen kan dit uur vervroegd worden. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 9.00 uur 's morgens besteld, is voor 20.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 20.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Koos u geen tijdsblokoptie dan wordt uw bestelling standaard geleverd tussen 8u en 20u. Daarvoor gaan wij een contract aan met de koerierdienst om te leveren tussen 8u en 18u. We weten immers dat de chauffeurs gedurende de dag soms wat vertraging oplopen. Het verwachtte uur van levering die u krijgt van de koerierdienst is nooit een absolute zekerheid. Wenst u de levering nog op dezelfde dag als avondmaal te nuttigen dan kiest u best het tijdsblok 'ochtendlevering' als optie. Hoe moet u de tijdsblokken interpreteren? Niet als een absolute zekerheid. Het tijdsblok ochtendlevering zal u zeker garanderen dat u het vlees voor het avondmaal kan serveren, maar niet dat we u een afspraak buitenshuis om 13.15u kunnen garanderen. In de meeste gevallen zal dit wel lukken, maar het is geen zekerheid, er kan vanalles gebeuren onderweg. Een namiddaglevering garandeert dat u pas om 13u dient thuis te zijn. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  Het door Dynalogic vooropgestelde uur van levering kan in de praktijk, op de dag van levering, wel nog afwijken door vertragingen onderweg. Niet schrikken als u reeds enkele dagen voorafgaand aan uw levering een bericht krijgt van onze koerierdienst DYNALOGIC. Dit betekent absoluut niet dat uw bestelling reeds werd verzonden maar wel dat wij voor de desbetreffende dag reeds een venster hebben gereserveerd op hun routes voor uw pakket. Koerierdiensten zijn soms overbevraagd en op deze manier verzekeren wij ons van een goede levering. Op de dag die voorafgaat aan uw levering krijgt u wel nog een mail van ons dat uw bestelling versneden, verpakt en verzonden wordt.

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 205 (ingang in de Coosemanslaan, volg de pijlen op de ramen), Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 8 dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (incl BTW) voor vers en gekoeld transport

Verzendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen < 150 € > 150 € > 300 €
naar Benelux 10,89 € Gratis Gratis
naar Frankrijk 25 € 25 € Gratis
naar Duitsland 25 € 25 € Gratis
Ophaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde (zie volgende stap)

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke werkdag bereikbaar van 7.00u tot 18.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.