Van dinsdag tot en met zaterdag thuisgeleverd bij particulieren overal in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Vanmorgen vóór 9u besteld = morgen geleverd!

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

Spareribs met allure

ST. LOUIS STYLE RIBS worden door onze chef's versneden uit de buik van het Gloriusvarken. Dik gevleesd en mooi dooraderd. Ideaal voor op de Kamado, Green egg, Traeger etc..

Naargelang de voorraad hetzij vers of diepgevroren geleverd.

Vanmorgen besteld vóór 9u = morgen geleverd, of een andere dag naar uw keuze! Levering van dinsdag tot en met zaterdag.

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
ST. LOUIS STYLE RIBS ca 2kg - voor 3-4 personen
€24,80
ST. LOUIS STYLE RIBS ca 2,5kg - voor 4 personen
€31,00

Is dit vlees bestemd als avondmaal op de dag van levering zelf, neem dan zeker de optie "levering in de voormiddag". De koerier kan gedurende de dag wat vertraging oplopen.

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

8 uurtjes op de Smoker (low en slow)
Deze zijn echt lekker als je ze de tijd geeft op een smoker. TOP
1/07/2020 | Marc

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius
WOW! dit werd een jeugdherinnering... Deze "snit" was in Vlaanderen te vinden in de jaren '70 tot midden jaren '80 en werd in Brugge, waar ik opgroeide, in bepaalde bistro's zo geserveerd. Nadien ging men meer en meer over tot de "spare- ribs" of de huidige populaire "lattekes". Ik weet nog dat mijn vader voor familie- bbq's een combinatie kocht van "grote bbq- ribben", "vleesribben" en "schouderribben", die laatste kon je toen krijgen voor amper 2.50 Bfr(!) per kg, de andere ribben gingen toen niet meer dan 5 tot 8 Bfrank per kg. Het was en is nog altijd een bij- product van de versnijding waar vandaag de dag een stevige "meerwaarde" aan wordt verbonden. Maar goed. Dit vlees verdient zijn prijs...letterlijk. De smaak is allicht voor de huidige generatie iets nieuws en uitzonderlijk, mij brengt het gewoon terug naar mijn jeugd, toen varkensvlees nog écht wel zijn typische smaak had, toen je moest opletten voor een "ouwe zeug" en zwoerd rond het vlees geen misdaad was. Ik heb het niet klaargemaakt op de bbq. Gewoon de binnenkant ontvliesd, peper en zout erop, de oven in, onder- en bovenwarmte 180°, dan hete- lucht 220° om te karameliseren. Fantastisch vlees, heerlijke smaak, om zeker opnieuw te bestellen.
20/06/2020 | johan

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

st louis style ribs glorious
excellent ris un régale
14/06/2020 | xavier

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

Lekker op de Kamado
Het rib-rack van 2,5 kg is ideaal voor de Kamado. Ontvliezen, Rubben, 1h roken met appel,,2h ingepakt, 1h30 glazing, super sappig en lekker!!!
11/05/2020 | Ludo

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

Lekker in de smoker
Lekker groot en vlezig, mooi gemarmerd en dus ook zeer sappig. Zalig om low & slow klaar te maken op je favoriete smoker!
8/05/2020 | Brecht

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

Gout parfait. Déçu de la decoupe
Apres avoir nettoyé le morceau de 2 kg, une couche de 2 cm de gras sur l ensemble + un morceau de 400 grammes qui dépassait des os du ribs, il restait 1.2 kg a fumer sur les 2 kg. Pour le goût 5 étoiles.
5/05/2020 | Joedan

ST. LOUIS STYLE RIBS Glorius

Coupe parfaite.
Je crois que c'est un des seul boucher qui fait cette coupe (st. louis)cuisson et fumage parfait dans mon Kamado Si vous aimez cette coupe à l'américaine foncez!
13/02/2020 | Ronny


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. Is het vlees bestemd voor het avondmaal op de dag van levering, neem dan zeker de optie levering tussen 8u en 13u. Vertragingen kunnen altijd optreden. Is deze optie niet genomen dan is een stressloos avondmaal niet gegarandeerd.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.