CORONA COVID-19 Update: Wij blijven leveren van dinsdag tot en met zaterdag. Wegens uitzonderlijke drukte: bestellen vóór 9u 's morgens voor levering de dag nadien.

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

SASHI Beef Denmark

Pure selectie op smaak.

Sashi Beef is een zeer exclusief soort gerijpt ((minstens 4 weken) rundsvlees, afkomstig uit het hoge Noorden.

Slechts een beperkte hoeveelheid vee heeft het genetische potentieel voor deze zeer hoge graad van vetmarbrering en dit maakt SASHI tot een echt nicheproduct. Een steak voor vleesliefhebber, die meer eist dan malsheid, maar volop kiest voor smaak en sappigheid.

Hoewel SASHI-vlees niet goedkoop is, exotisch of afkomstig van een speciaal ras van vee, is het toch zeer populair.

SASHI is een succes vanwege het gevoel van genot dat je krijgt vanaf de eerste hap. Opgelet dit vlees heeft een zeer hoog verslavingsrisico!

De koeien lopen vrij rond zodat ze grotendeels grasgevoederd zijn. Ze worden bijgevoederd met granen.

Het betreft geen ras maar een vleeskwaliteit, het is pas na het slachten dat er beslist wordt of het vlees de Sashi-kwaliteit bezit.

De dieren zijn meestal Holstein of Ayrshire of kruisingen van beide rassen. Gustor kiest enkel voor de AAA kwaliteit. Ze worden geklasseerd volgens de Wagyu-kobe classificatie en de AAA kwaliteit komt overeen met een Kobe marbrering 7-8.

De semi dry-aged is maximum 2 weken gerijpt en heeft bijgevolg niet de typische gerijpte smaak.

Meer info ivm onze extra lang gerijpte "Réserve du Patron"? Klik hier. 

 

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
SASHI BEEF entrecote 300gr - voor 1 personen
€26,00
SASHI BEEF entrecote 400gr - voor 1-2 personen
€35,20
SASHI BEEF entrecote 500gr - voor 2 personen
€43,78
SASHI BEEF entrecote 750gr - voor 3-4 personen
€65,45
SASHI BEEF entrecote 1kg - voor 4-5 personen
€87,50
SASHI BEEF Cote à l'os 500gr - voor 2 personen
€38,00
SASHI BEEF Cote à l'os 750gr - voor 2-3 personen
€57,00
SASHI BEEF Cote à l'os 1Kg - voor 3 personen
€76,00
SASHI BEEF Cote à l'os 1,5kg - voor 3-4 personen
€114,00
SASHI SEMI DRY AGED entrecote 400gr - voor 1-2 personen
€29,00
SASHI SEMI DRY AGED entrecote 500gr - voor 2 personen
€36,00

Vragen ivm dit product? Bel ons gerust +32 473 600622

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

SASHI Beef Denmark

Heerlijk vlees
Eerst gekruid met een eigen mengeling van lookpoeder, zwarte peper en zout, dan een hele dag op kamertemperatuur laten komen. Het is een stuk vlees van 500gr, maar best dik, dus je moet hier je tijd voor nemen. In een licht geoliede grillpan, superheet, eerst de vetlaag lekker krokant gemaakt, daarna aanschroeien aan beide kanten en tot interne temperatuur van 55° gebakken om dan nog eventjes te arroseren op een lager vuurtje. Met frietjes ;-) Als je dit binnen doet, wel zorgen voor voldoende verluchting, of je rookmelder even uitzetten...
22/01/2020 | Tim Nunes

SASHI Beef Denmark

Sashi beef Denmark
Het vlees heeft een tydje in de diepvries gezeten met een verhuis. Vanavond gegeten. Enkel grof zout en peper. Sous vide 3u op 54gr en dan in een gietijzeren pan met beetje hazelnootolie. Wat een vlees. Geweldig. Dit wordt snel terug besteld! Gewoon lekker met witloofslaatje.
20/01/2020 | Miguel

SASHI Beef Denmark

Wow
Toch wel één van de beste stukjes vlees die ik ooit at...
19/12/2019 | David

SASHI Beef Denmark

Ontgoocheling
Lang uitgekeken om deze zomer langs te gaan bij Fernand in Koksijde. Een aanzienlijk stuk van dit vlees gekocht en vol ongeduld en met de goede raad van de beenhouwer aan de slag gegaan. Eerst 1 uur in een oven van 50°C om het vlees op te warmen tot in de kern, we wilden het "blue chaud" eten. Vervolgs op de grillpan. De smaak van het vlees op zich was OK maar de textuur was rampzalig: overal pezen waardoor je moest trekken en sleuren. Voor €120 verwacht je wel iets anders.
26/08/2019 | Jérôme

SASHI Beef Denmark

Mmhh
Viande extrêmement savoureuse, munie d'un beau marbrage, et d'un goût unique.
13/08/2019 | Nicolas

SASHI Beef Denmark

Good better best
Volwaardige Europese tegenhanger van de overprijsde Wagyu. Zeer gemarmerd, uitgesproken smaak, de topper op elk meat-tasting event.
28/07/2019 | Gerrit

SASHI Beef Denmark

excellent
Ce que j'ai toujours préféré dans une bonne entrecôte, je l'ai retrouvé ici , partout!!! Vraiment, un grand merci.
10/06/2019 | Laurent

SASHI Beef Denmark

Top viande !
Deuxième commande et viande toujours aussi savoureuse ! A recommander.
24/05/2019 | Olivier

SASHI Beef Denmark

Om duimen en vingers van af te likken
Dichtgeschroeid op de Ofyr, 3 minuten aan elke zijde. Daarna 15 min in folie op 50° in de gasbbq. Dun versneden en op warm!! bord. Prachtig!
23/05/2019 | Geert

SASHI Beef Denmark

Excellentissime
Livraison parfaite. Viande suprêmement goûteuse et fondante. Un moment inoubliable. Merci !
4/05/2019 | Olivier


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.