>
 
Kies ZELF uw LEVERDATUM, dit kan reeds MORGEN!   |   Overal in de België, Nederland en Luxemburg, van dinsdag tot en met zaterdag  |  

Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Pulled pork

Het Glorius-varken wordt gekweekt met kruiden zoals thijm, rozemarijn en curcuma. Dit vertaalt zich natuurlijk in een bijzonder smaakvol vlees. Deze versnijding van de schouder is het ideale basisstuk om pulled pork te maken.

Gustor vindt dierenwelzijn erg belangrijk. De hoge kwaliteit van leven van het Gloriusvarken, vertaalt zich direct in de smaak en de malsheid van het vlees. Dieren die weinig stress hebben ervaren en de beste natuurlijke voeding kregen produceren beter vlees. Dat proeft u terug in het vlees van Gustor.

Deze Boston Butt van het Gloriusvarken is uitgebeend en wordt met zwoerd geleverd. Wenst u dit product zonder het zwoerd dan laat u ons dit weten via mail na uw bestelling.

Ben je geen echte grillmaster, bekijk dan onze video om makkelijk een heerlijke pulled pork bereiden bij je thuis.

ALLES WORDT VERS VERSNEDEN DE DAG VÒÒR LEVERING BIJ U
VANDAAG VÒÒR 11U BESTELD = MORGEN (of op datum naar keuze) PERFECT GEKOELD GELEVERD

Product prijs Aantal Zet in verlanglijst
Boston Butt - 1kg - voor 4-5 personen
€19,80
Boston Butt - 2kg - voor 8-10 personen
€39,60
Boston Butt - 1,5kg - voor 6-8 personen
€29,70
Boston Butt - 1,5kg zonder zwoerd - voor 6-8 personen
€30,80
Boston Butt - 1kg zonder zwoerd - voor 4-5 personen
€20,90
Boston Butt - 2kg zonder zwoerd - voor 8-10 personen
€41,80

Vragen over dit product? Mail of bel +32 473 60 06 22

Product beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Boston butt
De perfecte cut. Heel tevreden met het kwaliteit van het vlees. Alsook de levering was in heel in orde in moeilijke omstandigheden, namelijk het weer (+30°). Ik bestel in de toekomst zeker nog bij jullie slagerij. Groetjes Kenny
29/07/2019 | Kenny

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Zeer lekker vlees en uitstekende service!!!
1ste keer pulled pork gemaakt. Was een beetje droog en kon niet echt "pulled" genoemd worden maar dat zal vooral aan mij gelegen hebben. Qua smaak was het vlees perfect. Ook de service en de levering waren top. Voor herhaling vatbaar (want het pullen moet mij gewoon ook lukken :-) )
11/07/2019 | Kenneth

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Absolute must voor liefhebbens pulled pork
Eindelijk een zeer goed stuk vlees gevonden voor pulled pork. In slowcooker klaar gemaakt, na 8tal uur was het perfect! Vergeet zeker niet de Wiskey sauce bij te bestellen, past er perfect bij!
5/07/2018 | Cindy

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Great
I've been looking for this pork cut for ages, thank you it was delicious!
29/06/2017

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

groot succes
Ik maakte voor het eerst pulled pork voor een feestje. Het was in no time op, zo ontzettend lekker! Het vlees was mals, sappig en ontzettend smaakvol. Aanrader!
29/06/2017

Glorius Varken - Boston Butt - Schouder

Wel schoon, maar geen been en geen hele stuk
Ik heb de grootste stuk in aanbieding besteld (2KG) in de hoop dat ik een ganse butt ging kregen. Het is niet gebeurd. Ik heb half een butt (half assed :P ) gekregen, zonder been. De vet bovenop dekte niet het ganse stuk, maar het was wel goed uitgerust met vet van tussenin de vlees. Ik heb het gerookt tijdens omgeveer 8u tot een interne temperatuur van 190F in mijn Weber Kettle. Ik heb die opgezet op 275F met briketten en eiken brandhout. Ciderazijn aangebracht met een borstel elke 60 min tijdens het kook proces, en op foil laten rusten 1u voor het "pullen". Vlees was wat droog van binnen in het middelpunt, waarschjjnlijk omdat de fat cap niet goed het midden van het vlees heeft beschermd (of misschien ligt het aan mij). De puntjes waren wel perfect goed gekookt en heel lekker. Na pullen had ik heel veel barbecue sauce moeten aanbregen om het terug zacht en sappig te maken.
29/06/2017


 • Levering

  Wij leveren bij u thuis of op het werk (overal in de BENELUX en FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG-VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien. Uw bestelling dient minimaal 80 euro te bedragen

  Voor 11.00 uur 's middags besteld, is voor 18.00 uur geleverd de volgende dag. Er wordt geleverd van dinsdag tot en met zaterdag. Bestellen voor een latere leverdatum kan natuurlijk ook door uw keuze te maken in onze leverkalender.  U kan kiezen voor de standaardverzending met levering tussen 8.00u en 18.00u of u kan een tijdsblok kiezen op de website. Uren of tijdstippen die afwijken van de door ons voorgestelde mogelijkheden worden wel doorgegeven aan onze koerier maar kunnen nooit gegarandeerd worden.

  Je kan de bestelling volgen via een track&trace-code, die één dag voor levering in je mailbox toekomt. Het Gustor-Pakket wordt onder guarantee verzonden via Dynalogic.  

  Wij garanderen een TOPservice inzake gekoelde thuislevering!

  Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

  KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.

  Het is belangrijk te weten dat wij altijd vers en gekoeld verzenden en dus nooit diepgevroren - tenzij anders vermeld op de website. Dankzij de gekoelde verpakking kunnen wij onze klanten een optimale smaakervaring garanderen. Het vlees blijft dus ook gekoeld na levering! Ideaal voor wie aan de receptie van kantoor of werkplaats laat leveren.

   Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is de Gustor-garantie.

 • Afhalen

  Gustor Meat Boutique heeft ook een Pick-Upstore in Koksijde waar bestellingen gratis afgehaald kunnen worden.

    - Pick-up Store : Zeelaan 308, Koksijde - ma-vr : 10u tot 12u

Geen bevestigingsmail ontvangen? Check dan zeker je spambox! Ook de mail met de track&trace-code kan daar terecht gekomen zijn. Liever de dag zelf al je vlees gehad? Bel ons: +32 473 60 06 22

Bij bewaring onder 7°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van tien dagen na ontvangst. Voor alle gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

In de diepvries kan je het vlees tot zes maanden bewaren.

Alle producten worden vers - en dus niét diepgevroren verstuurd, tenzij anders vermeld op de website. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren.

Een speciale mededeling in verband met geur, kleur en smaak. Gustor Meat Boutiqueproducten zijn topproducten, meestal gerijpt en altijd boordevol smaak. Indien je nog geen ervaring had met dergelijke producten, zal je ongetwijfeld opmerken dat onze producten meestal een specifieke geur hebben. Ook de iets bruinere, gerijpte kleur is verschillend van het vlees dat je in de supermarkt vindt.

Dit is volkomen normaal. Zo kan een geurloze wijn ook onmogelijk een topwijn zijn, en evolueert de kleur naarmate de wijn langer rijpt.

Omdat we met verse producten werken, kan het zijn dat een product niet meer voorradig is. Hou de website in de gaten of mail ons met de vraag wanneer iets opnieuw beschikbaar is.

Heerlijk (en) vers vlees gegarandeerd, dankzij een combinatie van koeling en isolatie.

Het vlees wordt naar wens op maat gesneden. Meerdere stuks besteld? Die worden eerst individueel vacuüm getrokken, zo blijven hygiëne en veiligheid onderweg gewaarborgd. Het verpakte vlees gaat nadien in een isolerende EPS (piepschuimen) doos, waardoor het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens de verzending.

Bij Gustor Meat Boutique hechten we groot belang aan het milieu. De verpakking werd speciaal door ons ontworpen en is absoluut milieuvriendelijk. De bijgevoegde koelelementen zijn perfect herbruikbaar en werden door een onafhankelijk controleorganisme gecertificeerd: niet-giftig en geschikt voor het koelen van levensmiddelen - volledig naar de regels van het FAVV. Mocht je de doos toch willen weggooien, is het goed om te weten dat EPS uitstekend recyclebaar is. U kan eveneeens kiezen voor onze eco-friendly verpakking waarbij enkel de inhoud van de koelbox afgeleverd wordt en de verpakking terugkeert naar Gustor en hergebruikt wordt. Bekijk hiervoor volgende video

Ons vlees wordt nooit diepgevroren verzonden, tenzij anders vermeld op de website.

Om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen, verzenden wij altijd vers en gekoeld.

Als we het pakket met normale zending zouden versturen, komt 95% van de leveringen binnen de 24 uur aan, maar 95% is voor ons onvoldoende. Gustor Meat Boutique gaat voor 100%. Onze pakketjes worden per express en met guarantee verstuurd. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk.

Indien het vlees niet in uitstekende conditie geleverd wordt, krijgt de klant zijn geld terug. Dat is onze Gustor-garantie.

Verzendingskosten (exclusief BTW) voor vers en gekoeld transport

Levering naar Bestellingen < 100 € Bestellingen > 100 €
Benelux 9 € Gratis
Frankrijk Vraag uw gratis verzending aan voor bestellingen vanaf 200 €
Afhaling Gratis aan ons afhaalpunt in Koksijde.

Alle gegeven gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn globale gewichten die een betaling op voorhand mogelijk maken. Het effectieve gewicht van het vlees kan verschillen, want de bestelling wordt namelijk in zijn totaal nagewogen.

Gustor Meat Boutique garandeert dat het verschil tussen beide nooit groter zal zijn dan 5%. Indien het geleverde gewicht meer blijkt te zijn dan het oorspronkelijk gegeven gewicht, hoeft de klant uiteraard niet bij te betalen.

Mocht het verschil toch groter zijn dan 5%, voorziet Gustor Meat Boutique een terugbetaling in cash.

Het verschil tussen beide gewichten wordt met een aftreksom berekend en daarna vermenigvuldigd met de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.

Niet alleen een ras is belangrijk voor vleeskwaliteit, maar ook het 'terroir' waar het beest geleefd heeft en wat het daar te eten kreeg. De Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes, … betekenen ongetwijfeld een meerwaarde voor de vleeskwaliteit. Wij zijn constant op zoek naar deze plaatsen, omdat het overduidelijk is dat vlees van een Holsteinkoe, die jaren op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan, niet te vergelijken valt met hetzelfde dier dat kon grazen op de flank van de Oostenrijkse Alpen.

Onmiddellijk na het bestellen, ontvang je een bevestigingsmail.

Ons objectief: 100% e-fulfilment, 100% gelaagde leveringen.

KlIK HIER als je wil lezen hoe dit samen kunnen bereiken!.


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!


Een echte vakman zal je te woord staan.