Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.Wij leveren bij u thuis (BENELUX-FRANKRIJK-DUITSLAND!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG en VRIJDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

Bel ons voor een levering op de dag zelf !
+32 473 600 622

Het vlees is verpakt in isolerende verpakking, speciaal door ons ontworpen voor dit transport. 

In de verpakking worden koelelementen toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld blijft tijdens transport. Je kunt deze koelelementen uitstekend hergebruiken.

Het niet-giftige en voor levensmiddelen geschikte koelelemnt (EU gecertifieerd) kan vele malen opnieuw worden ingevroren en in combinatie met de EPS doos houdt dit - mits goed afgesloten - je (etens)waren gekoeld.  Goed voor het milieu dus!
Dat vinden we belangrijk. En mocht je de doos willen weggooien; EPS is zeeer goed te recyclen en daarom uitermate milieuvriendelijk.

We versturen het vlees gevacumeerd. Daardoor is de hygiene en veiligheid gewaarborgd tijdens het transport.  De combinatie isolatie en koeling zorgt ervoor dat het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens verzending.

Alle meegedeelde gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn circagewichten die een betaling op voorhand dienen mogelijk te maken. Gustor Meat Boutique garandeert echter dat het effectieve gewicht nooit minder dan 95% van het circagewicht zal bedragen. Indien het reële gewicht meer dan het circagewicht blijkt, dan hoeft de klant NIET bij te betalen. Het TOTALE gewicht van Uw bestelling wordt nagewogen. Indien dit gewicht minder zou bedragen dan 95% van het aangekondigde circagewicht voorziet Gustor Meat Boutique een cash terugbetaling die de besteller zal terugvinden in de geleverde verpakking.

De berekening zal als volgt gebeuren:
(totaal van de aangekondigde circagewichten – reëel gewicht) X de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.) = cash terugbetaling

Het vleesras bepaalt enkel het potentieel van de vleeskwaliteit. Maar even belangrijk is het “terroir” waar het dier heeft geleefd en de kwaliteit van het voedsel dat het kreeg. Wij gaan constant op zoek naar herkomsten die een duidelijke meerwaarde betekenen voor de vleeskwaliteit: de Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes etc etc… Als voorbeeld kunnen we stellen dat een Holsteinkoe die 8 jaar op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan en daarna geslacht wordt in niks te vergelijken valt met hetzelfde dier dat gegraasd heeft op de flanken van Oostenrijkse Alpen.

De inhoud van de website is gekoppeld aan een voorraadsysteem. Onze voorraad  wordt steeds bijgevuld en soms zult U merken dat een bepaald product slechts binnen enkele dagen terug  voorradig is. Indien U een dergelijk product selecteert zal dit gevolgen hebben voor Uw volledige bestelling, die dan ook zal verschoven worden naar die latere datum.

 

Vezendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingswaarde Benelux Frankrijk
bestellingen tot 100 € 9 € 15 €
bestellingen vanaf 100 € Gratis Gratis

Afhaling kan gratis in onze pick-up locaties


Klantenservice

De klantendienst is elke dag bereikbaar, ook zon-en feestdagen van 8.00u tot 19.00u

Gustor is specialist in levering van uitzonderlijk vlees aan particulieren.

Heb je vragen? Dit vinden we heel normaal. Aarzel zeker niet ons te contacteren.

We zijn er voor jou! En...bellen gaat het snelst!

Een echte vakman zal je te woord staan.