Freshly Cut &
Cool delivery
at home

Dolce Zero by 'De Laet & Van Haver'

All winners love to experiment with new flavours, surprising product combinations and delicious taste.
The mouthwatering DOLCE ZERO is one of the best innovations in the food industry which has just won the 2nd nomination at the Golden Tavola 2016.
DOLCE ZERO
is made from the best Simmental striploin and then dry-aged with mocha and hazelnuts for 8 to 9 weeks.
You can taste its perfection when pairing it with scallops or foie gras. Or you can get creative and use it to decorate exceptional desserts.
Once more the genius of legendary butcher Luc De Laet has invented a fresh and quirky approach to the usual carpaccio adding a hint of praline and coffee.
If you want to surprise your guests you can then ideally combine it with a foie gras terrine or fried foie gras. Alternatively if you are a chef who loves the challenge you can serve it with dessert or coffee.

Indeed some celebrity chefs have already matched the delicious DOLCE ZERO with chocolate. Who knows what will can be created next?

YOUR ORDER IS CUT TO SIZE OF YOUR ORDER! - ORDERED PLACED BEFORE 11AM = TOMORROW FRESH AND COOLED DELIVERED!

Product price Quantity Add to wishlist
slices 100gr - for - persons
€12.00


Recent reviews

Simmental dry-aged

gewoon klasse steak
10/26/2017
Perfect gerijpt en zacht heerlijk van smaak. Had lang zo geen lekkere cote à los meer gegeten

Dry-Aged Hamburger

alweer overheerlijke hamburgers
10/26/2017
De 2e maal hamburgers besteld en ze waren weer van uitstekende kwaliteit ongelofelijk lekkere smaak van grepen vlees de notensmaak van perfect grepen vlees en perfect gekruid, Dank u Gustor

Salsiccia al Finocchio

Heel erg lekkere worsten
10/26/2017
Zeer lekkere worsten met uitzonderlijke lekkere smaak perfect gekruid ook gewoon weer een topper van Gustor

White Blue - Flank Steak Bavette

Superbe !
9/27/2017
Excellente bavette, à déguster telle quelle, simplement grillée à sec et arrosé d'une pincée de fleur de sel une fois dans l'assiette ! Je recommande vivement ce produit et je pense en recommander dans le futur . Merci Gustor :)

Charolais France dry aged

Un peu déçu
9/27/2017
La viande était particulièrement grasse (beaucoup plus que sur la photo) du-coup à la cuisson le gout du gras l'emporte sur le gout de la viande maturé, c'est dommage . Le maigre est de bonne qualité, suffisamment tendre mais j'ai eu l'occasion de goûter de la viande de charolais par le passé mon souvenir était au dessus en terme de saveur mais à l'époque la côte de bœuf que j'avais sélectionné dans une boucherie Marseillaise n'était peu-être pas maturée . J'ai acheté également, à titre de comparaison, une côte de bœuf maturé chez le boucher d'une grande surface (viande pas charolaise) et mon souvenir était supérieur aussi . Donc pour conclure cette viande reste bonne mais pour ma part je suis déçu globalement rapport qualité/prix et je n'en reprendrai pas .

Dry-Aged Hamburger

Een smaakbom is nog zacht uitgedrukt !
9/24/2017
Deze hamburgers zijn zo lekker , er zijn geen woorden voor, gemaakt met de restjes vlees van alle lekker gerepen steaks waar ik zer zeker de holsteiner in proef de noten achtige smaak en de lekkere kruiden een aanrader voor iedere vlees liefhebber , dit is ver uit de beste hamburger die je ooit zal gegeten hebben Bruno

Limousin Beef Cheeks

zeer mals
7/18/2017
volgens recept op internet gemaakt in de oven (slow cooking) super!!!

Glorius Pork - Belly

heel lekker
7/18/2017
zeer lekker spek had dit extra genomen bij het bbq pakket

BBQ assortment "CLASSIC" not dry-aged

super vlees
7/18/2017
gasten waren heel verrast en ik ook

Wagyu 10+ grade A5 Japanese

Sublieme smaak
7/16/2017
een nooit geévenaarde ervaring, lekker tot in de hoogste regionen .... een unicum van smaak .... hemels en superieur aan alles wat ik in mijn hele leven al heb geconsumeerd.... ook mijn bewondering voor de stipte levering , correcte afhandeling en het gemak dat daarbij komt alsof het van zelfsprekend is ....