Cooled delivered
at your home

Hereford

Topper uit Zuidwest Engeland

Hereford entrecote of cote à l'os.

De Hereford die we in het Zuidwesten van Engeland gaan zoeken, laten we minstens 6 weken in alle rust rijpen. Het karaktervolle Hereford vlees kan deze "bedenktijd" goed gebruiken om een entrecote of cote à l'os van topkwaliteit af te leveren. De robuuste Hereford runderen die wij selecteren zijn afkomstig uit extensieve veeteelt, bijvoorbeeld het begrazen van immense natuurdomeinen. Alle smaak van het terroir zit in deze Herefod steak en de gepaste rijping maken het plaatje helemaal af.

Als je hier klikt dan bekom je heerlijke recepten en een pak goede raad om dit prachtige vlees klaar te maken.

 

gerijpt vlees klaarmaken


Product # persons price Do you have a question   
Hereford Cote à l'os 400gr -
€27.60
Hereford cote à l'os 600gr -
€41.40
Hereford cote à l'os 1kg -
€69.00
Hereford entrecote 400gr -
€32.00
Hereford entrecote 600gr -
€47.50
Hereford entrecote 750gr -
€59.50
Hereford entrecote 1kg -
€79.00