Home delivery, every day, from Tuesday to Saturday.

Freshly Cut &
Cool delivery
at home

Kangoeroefilet met pompoenpuree en rodewijnsaus.

Kangoeroefilet met pompoenpuree en rodewijnsaus.

Kangoeroefilet met pompoenpuree, pastinaakfrietjes en rodewijnsaus.

Recept in samenwerking met Jaysbbq.nl

Benodigdheden (4personen) Kangoeroe steak

• ca 750 gr Kangoeroefilet
• Komijn poeder
• Koriander poeder 
• Zee zout 
• Zwarte peper
• Knoflook poeder

Benodigdheden Pompoen puree
• 1 kg pompoen
• 1 Bloemkool
• 2 ui
• 5 knoflook
• Zout
• Zwarte peper

Benodigdheden rode wijn saus

  • 40 gram boter
  • 3 fijngesneden sjalotten
  • 250 ml (zoete) rode wijn of port
  • 1 takje thijm
  • 2 laurierblaadjes
  • balsamico
  • 1/2 theelepel grove zwarte peper
  • 200 ml wild fond
  • 1 knoflook
  • 2 wortelen
  • Maizena (bruin)
Benodigdheden pastinaak frietjes
• 4 Pastinaak
• olijfolie
• Zout
 
Eventueel naar wens: rode ui in zuur opgelegd. (kan je zo kopen)
 

Werkwijze

Pompoen Puree :

1. Verwarm de oven voor op 200 ° C.

2. Schil de flespompen en snijdt de pompoen in kleine blokjes.
4. Snijd een halve bloemkool in stukjes.
5. Snij een ui in blokjes en schil 6 tenen knoflook.
7. Verpak de gesneden ui en de gepelde knoflook apart in aluminiumfolie met wat olijfolie en wikkel deze goed dicht.
8. Doe de pompoen en de twee pakketjes folie in een grote ovenschaal.
9. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en zet de timer op 25 minuten
10. Zet een pan op het vuur met water voor de bloemkool en kook de bloemkool gaar.
12. Schep tussendoor de pompoen even om en prik met een vorkje en kijk of de blokjes al gaar zijn.
13. Haal na  25 minuten de pompoen uit de oven en laat deze afkoelen.
14. Giet de bloemkool uit en laat deze afkoelen.
15. Zodra de pompoen, ui, look en bloemkool zijn afgekoeld doe je deze samen in een grote bak
16. Voeg 25 gram boter toe
17. Mix alles met een staafmixer fijn
18. Voeg zwarte peper en zout toe naar wens (niet te veel).

 

Pastinaak friet
1. Verwarm de oven voor op 180 ° C

2. Schil de pastinaak en snijd de pastinaak zoals op de foto hieronder

pastinaakfrieten

3. Doe de gesneden pastinaak in een oven schaal en besprenkel de friet royaal met olijfolie, zout en peper.

4. Zet de ovenschaal in een voorverwarmde oven en bak ze mooi goudbruin

 

Rode wijnsaus :

1. Snijd de boter in blokjes (doe de helft van de blokjes terug in de koelkast, deze gaan we later toevoegen als de saus bijna klaar is).

2. Snijd de sjalotjes in blokjes.

3. Snijdt de knoflook ook in blokjes.

4. Verwarm een pan met de boter.

5. Fruit de ui en knoflook.

6. Giet de wijn, wildfond en een klein scheutje balsamico-azijn hierbij en roer deze goed om.

7. Voeg later de tijm en de laurierbladeren erbij.

8. Zet het vuur wat hoger.

9. Zodra het geheel kookt zet je het vuur weer lager en laat het circa 15 minuten inkoken.

10. Giet het geheel in een zeef zodat alle grove stukken niet in de saus komen

11. Voeg eventueel nog wat zout en peper toe, proef.

12. Doe het geheel naderhand terug in de pan en zet deze aan op laag vuur. Voeg een weinig maizena toe en goed roeren. 


13. Nu kunnen de blokjes uit de koelkast erbij en klop de saus een beetje op.

14. Na dat de boter is gesmolten kun je de saus gelijk opdienen.

 

Kangoeroe steak :
1.De kangoeroefilets gaan we marineren met koriander, komijn, zout en zwarte peper. Doe dit minimaal een half uur/uur van te voren. Als je het al in poeder vorm hebt dan strooi je aan beide kanten van de steaks de zout, koriander en komijn heel lichtjes er over heen. Zout ligt natuurlijk aan de dikte van de steak daar mag je wel wat mee van gebruiken.

2. Grill de kangoeroe steak op de BBQ direct op 200 graden Celsius tot een interne temperatuur van 52 graden.

3. Haal de kangoeroe steak van de BBQ en laat deze 5-10 minuten rusten.
4. Snijd deze aan in mooie plakjes

 

Dresseer nu de pompoenpuree op een bord, de kangoeroeplakjes erop, wat saus en de pastinaakfrietjes opzij.

Kangoeroe steak met pompoen puree en rode wijn saus

 

 

 





  • Delivery

    Gustor Meat Boutique delivers delicious fresh meat at home, at work, or on holiday.
    (Benelux and France)

    ATTENTION PLEASE:DURING THE END OF YEAR PERIOD, OTHER THAN NORMAL DELIVERY DAYS AND DELIVERY TIMES APPLY. PLEASE SEE OUR INSPIRATION PAGE)

    Ordered before 9 a.m., delivered before 8 p.m. the next day. If you did not choose a time block option, your order will be delivered as standard between 8 am and 8 pm. For this we enter into a contract with Dynalogic of DHL to deliver between 8 am and 6 pm. After all, we know that the driver is sometimes delayed during the day. The expected time of delivery that you receive from the courier service is therefore never an absolute certainty. How should you interpret the time blocks? Not as an absolute certainty. The morning delivery time block will certainly guarantee that you can serve the meat for dinner, but not that we can guarantee you an appointment at 1.15 pm away from home. In most cases this will work, but it is not a certainty, anything can happen along the way. Afternoon delivery guarantees that you do not need to be home until 1 pm. We deliver from Tuesday to Saturday, but you can always order.

    You can follow the order via a track & trace code, which arrives in your mailbox one day before delivery. The Gustor package is sent under guarantee via Dynalogic or DHL. Don't be alarmed if you receive a message from our DYNALOGIC courier service a few days prior to your delivery. This does not mean that your order has already been shipped, but that we have already reserved a window on their routes for your package for the day in question. Courier services are sometimes overcrowded and in this way we ensure a good delivery. On the day preceding your delivery, you will receive an email from us informing you that your order will be cut, packed and shipped.

    As a customer, it is not permitted to change your delivery appointment with the courier service yourself. Changes must always be made via Gustor. Your own agreements with the courier service are outside the responsibility of Gustor

    It is important to know that we always send fresh and chilled and never frozen - unless otherwise stated on the website. Thanks to the refrigerated packaging, we can guarantee our customers an optimal taste experience. The meat therefore remains refrigerated after delivery! Ideal for those who deliver at the reception of the office or workshop.

    If the meat is not delivered in excellent condition, the customer gets his money back. That is the Gustor guarantee.

  • Pickup

    Gustor Meat Boutique also has a Pick-Up store in Koksijde, where orders can be picked up for free.

    The address of the Pick-Upstore is Zeelaan 205, Koksijde. Open from Monday to Friday, 10 a.m. to 12 noon.

Didn’t receive a confirmation email? Be sure to check your spam box! The mail with the track & trace code can also be found there.

Would you rather have had your meat on the day itself? Call us: +32 473 60 06 22

When stored under 7 ° C, the vacuum packaging guarantees a total freshness of 8 days after reception. For poultry this is four days with a storage under 4 ° C.

In the freezer you can keep the meat for up to six months.

All products are shipped fresh - and therefore not frozen - unless stated otherwise on the website. No product was previously frozen.

A special announcement about smell, color and taste. Gustor Meat Boutique products are top products, usually matured and always full of flavor. If you have no experience with such products, you will undoubtedly notice that our products usually have a specific smell. Also, the slightly browner, matured color is different from the meat that you find in the supermarket.

This is completely normal. For example, an odorless wine cannot possibly be a top wine, and the color evolves as the wine ripens longer.

Because we work with fresh products, it is possible that a product is no longer available. Keep an eye on the website or email us to see when something is available again.

Delicious (and) fresh meat guaranteed, thanks to a combination of cooling and insulation.

The meat is cut to size as desired. Ordered multiple items? These are first individually vacuum packed, so hygiene and safety remain guaranteed. The packaged meat then goes into an insulating EPS (polystyrene) box, which keeps the meat in excellent condition during shipping.

At Gustor Meat Boutique we attach great importance to the environment. The packaging was specially designed by us and is environmentally friendly. The enclosed cooling elements are perfectly reusable and have been certified by an independent inspection body: non-toxic and suitable for cooling foodstuffs - in full compliance with the rules of the FASFC. If you still want to discard the box, it is good to know that EPS is perfectly recyclable.

Our meat is never sent frozen, unless otherwise stated on the website.

In order to guarantee our customers an optimal taste experience with our exceptional quality meats, we always deliver fresh and chilled products.

If the meat is not delivered in optimal conditions, the customer is reimbursed. This is the Gustor guarantee.

Transportation Costs for cooled delivery

Order total : < 150 € > 150 € > 300 €
Belgium, Netherlands & Luxemburg 10,89 € Free Free
to France 25 € 25 € Free
to Germany 25 € 25 € Free
Pick-up Free at our Pick-Up store in Koksijde is free (select pick-up next step)

All weights on the website of Gustor Meat Boutique are global weights that make a payment in advance possible. The actual weight of the meat can differ, because the order is in its total weighted.

Gustor Meat Boutique guarantees that the difference between the two will never be greater than 5%. If the delivered weight proves to be more than the originally given weight, the customer obviously does not have to pay.

Should the difference still be greater than 5%, Gustor Meat Boutique provides a refund in cash.

The difference between the two weights is calculated with a subtraction sum and then multiplied by the average price per kilo of the purchased goods.

La race n’est pas le seul paramètre essentiel dans la qualité d’une viande. Le ‘terroir’ - le milieu dans lequel l’animal a vécu - et la nourriture qu’il a reçue sont autant d'éléments cruciaux. Les Highlands écossais, les Alpes autrichiennes, les forêts des Landes sont autant d’environnements qui garantissent une plus-value dans la qualité de la viande. Nous sommes constamment à la recherche de ces viandes provenant de ces régions d’exception. Il est évident qu’une viande de vache Holstein qui a passé des années dans un élevage laitier aux Pays-Bas n’a rien en commun avec celle du même type d’animal qui s'est nourri dans les herbages des Alpes autrichiennes.

Vous recevrez un couriel de confirmation immédiatement après votre commande. Dès cet instant, l’adresse de livraison ne peut plus être modifiée. Nous tenons ainsi éviter tout risque de confusion qui entraîneait un retard de plusieurs jours.

Quelques astuces pour une livraison parfaite? Cliquez ici...


Customer Service

Customer service can be reached every weekday of the week from 8 am till 6 pm.

In case you still have any questions or you would like some assitance making your order, don't hesitate to contact us.