Cooled delivered
at your home

Meattasting woensdag 25 oktober 2017

Voor dit evenement slaan Gustor Meatboutique en Rooftop Restaurant Gaston (Gent) de handen in mekaar. Maak kennis met de wondere vleeswereld op een unieke locatie.

 

Tartaar van rund Asian style - sashimi van Sint-Jacobs (surf en turf)

Dry aged Black Angus carpaccio – truffelmayo – roquette - parmezaan

Bruscetta - gebrande Toscaanse lardo - compote van kweepeer

Secreto 07

Real Japanese Wagyu A5+ carpaccio, black pepper, Himalayazout

---------------------

Battle tussen Ierse ribe eye EN Ierse Black angus 5 weken dry-aged

Rubia Gallega Roxa Douro

Pata negra pluma

Carne de ternera Gallega

Zadel van melklam uit de Pyreneën– kruidenkorst – gratin van polderaardappelen en butternut - lamsjus

----------------------------------

Cremeux van geitenkaas - crumble met gerijpt Glorius varkensspek - amandelen - compote van vijgen -  framboos /veenbes

Koffie via Koffies De Draak

Thee via Dammann Frères

 

Prosecco,  wijnen + andere standaarddranken inbegrepen.

 

Een avond vol heerlijke proeverijen op basis van uitzonderlijke vleessoorten van Gustor Meatboutique, klaargemaakt door de chefs van Gaston en voorzien van alle uitleg door Rik & Jef Debouver, de slagers van Gustor.

 

Totaalprijs: 95 € (incl. btw)

drank: 20€ + 21% BTW =24,2 €   food: 63,2 € + 12 € btw= 70,8 € = 95€

 

Enkel inschrijven via de website, plaatsen beperkt.
Factuur mogelijk. (btw nummer invullen op het boekingsformulier)

Locatie: Rooftop Bar & Restaurant GASTON
Hurstweg 8 – 9000 Gent

start: 19.00u

 

Ruime parking ter plaatse (2€)

€95.00