Gekoeld bij u
thuis geleverd.

Wagyu-Kobe

Bij Gustor werken we enkel met de allerbeste producten. De keuze voor het echte Wagyu vlees uit Japan is een logisch gevolg daarvan. Enkel deze origine garandeert de uitzonderlijke culinaire ervaring die men kan verwachten van deze veelgeprezen en tot de verbeelding sprekende steak. We hebben niks tegen Wagyu die uit Australië, Frankrijk of Nederland komt. Maar dit buitengewone stukje Japan behoort tot een volledige andere categorie qua smaakervaring, marmeringsgraad, vet- en vleesstructuur.

We bieden enkel 100% raszuivere Black Wagyu aan, geboren en getogen in Japan met een marmeringsgraad 10+. Dit is een zeer exclusief product dat een rechtstreeks gevolg is van eeuwenoude tradities en fokmethodes.

Deze fokmethodes werden ontwikkeld aan het Japanse Keizerlijke hof. Toen werden de dieren binnen de muren van het Keizerlijke Paleis gekweekt. Als voeding kregen ze hetzelfde als wat voorhanden was voor de keizerlijke lieden en het gebrek aan bewegingsruimte werd vervangen door een dagelijkse intense massagebeurt.