Vers versneden
gekoeld bij u
thuis geleverd.

Levering & verpakking

 

 

 1. PLAATS UW BESTELLING

Wij leveren bij u thuis (BENELUX-FRANKRIJK!) op DINSDAG-WOENSDAG-DONDERDAG, VRIJDAG en ZATERDAG. Bestellen kan tot 11u  daags voordien.

Bel ons voor een levering op de dag zelf !
+32 473 600 622

 2. VOLG UW BESTELLING ONLINE

Van onze transporteur krijgt u een track&trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen.

 

 3. DE LEVERING

Uw bestelling wordt U per express toegestuurd. Met andere woorden, onze transporteur garandeert de levering voor 18.00u in heel de Benelux, Frankrijk en Duitsland!

We kunnen op voorhand geen vast uur van levering garanderen. U ontvangt de dag van levering wel van ons de predict.

 

 4. GARANTIE

Gustor Meat Boutique garandeert een niet goed geld terug garantie inzake de aankomst in prima en veilige conditie. Deze garantie geldt tot de eerste aanbieding bij u door onze transporteur.

 

Daags voor de levering ontvangt u een mail met deze track&trace code.

Ontving u geen bevestigingsmail, enkel ogenblikken na Uw bestelling of de mail met de verzendcodes daags voor levering? Bekijk dan zeker eens uw spambox.

Vanaf dit moment mag u uw leveringsadres niet meer veranderen, gezien dit een vertraging van één of meerdere dagen zou kunnen betekenen, dit moeten we te allen tijde vermijden
U kunt kiezen voor levering thuis, werk of vakantieadres. Het spreekt vanzelf dat u dient thuis te zijn op de dag van de levering. 

Uw pakket blijft gekoeld ook na levering! Dus ideaal om bijvoorbeeld aan de receptie van kantoor of werkplaats te laten leveren.

Het is uitermate belangrijk dat de chauffeur ondubbelzinning kan weten waar aan te bellen of te leveren. Bijvoorbeeld: gebruik dezelfde benaming als deze die op de deurbel vermeld staat.

Het spreekt vanzelf dat u op het ogenblik van de levering thuis bent.


Gezien het pakket onder "guarantee" wordt verstuurd, zal de chauffeur het ook niet zomaar bij de buren afleveren!

Verpakking

 

Het vlees is verpakt in isolerende verpakking, speciaal door ons ontworpen voor dit transport. In de verpakking worden koelelementen toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld blijft tijdens transport. Je kunt deze koelelementen uitstekend hergebruiken. Het niet-giftige en voor levensmiddelen geschikte koelelement (EU gecertificeerd) kan vele malen opnieuw worden ingevroren en in combinatie met de EPS doos houdt dit - mits goed afgesloten - je (etens)waren gekoeld. Goed voor het milieu dus! Dat vinden we belangrijk. En mocht je de doos toch willen weggooien; EPS is zeer goed te recyclen en daarom uitermate milieuvriendelijk.  Wij versturen het vlees gevacumeerd. Daardoor is de hygiene en veiligheid gewaarborgd tijdens het transport. De combinatie isolatie en koeling zorgt ervoor dat het vlees in uitstekende conditie blijft tijdens verzending.

Voorraad 

De inhoud van de website is gekoppeld aan een voorraadsysteem. Onze voorraad  wordt steeds bijgevuld en soms zult U merken dat een bepaald product slechts binnen enkele dagen terug  voorradig is. Indien U een dergelijk product selecteert zal dit gevolgen hebben voor Uw volledige bestelling, die dan ook zal verschoven worden naar die latere datum.

 

Kosten voor gekoeld transport

Vezendingskosten voor vers en gekoeld transport

Bestellingen Benelux Frankrijk 
 tot 100 € € 9 € 15
vanaf 100 € Gratis Gratis
Afhaling gratis in onze Pick-Up store te Koksijde, Zeelaan 308

Openingsuren pick-up store te Koksijde: elke werkdag van 10.00u tot 12.00u.

Verantwoording van onze verzendkost:

  • Het is belangrijk te weten dat wij altijd VERS en GEKOELD verzenden, dus nooit diepgevroren (tenzij anders vermeld op de website), om onze klanten de optimale smaakervaring van ons uitzonderlijk vlees te garanderen.
  • Indien we Uw pakket met normale zending zouden versturen komt 95% van de pakjes binnen de 24 uur aan. 95% is voor ons echter onvoldoende, wij gaan voor 100%. Om deze reden dienen we AL onze pakketten per express/guarantee te versturen. Dit heeft een prijskaartje, maar onze topproducten verdragen geen half werk. 


Hoe lang zijn de producten houdbaar

Alle producten worden (tenzij anders vermeld op de website, of de verpakking) VERS, dus niet diepgevroren verstuurd. Geen enkel product werd voorheen al diepgevroren. 

De vacuumverpakking garandeert een totale versheid van minstens  10dagen na ontvangst bij een bewaring onder de 7°c. U kunt de verpakking ook in de diepvries leggen, op die manier bewaart het vlees minstens 6 maand.

Voor alle gevogelte is dit 4 dagen  bij een bewaring onder de 4°c.

Een speciale mededeling in verband geur, kleur en smaak. Al onze producten zijn topproducten, meestal gerijpt, vol smaak. Indien U nog geen ervaring had met dergelijke producten dan zult U merken dat deze producten meestal ook een specifieke geur hebben, soms een wat bruinere, gerijpte kleur. Dit is echter volkomen normaal. Vergelijk dit met een topwijn, die kan onmogelijk een goeie smaak hebben als hij naar niks ruikt, evenzeer zal de kleur van een wijn evolueren naarmate hij langer gerijpt is.

 

Gewichtsgarantie

Alle meegedeelde gewichten op de website van Gustor Meat Boutique zijn circagewichten die een betaling op voorhand dienen mogelijk te maken. Gustor Meat Boutique garandeert echter dat het effectieve gewicht nooit minder dan 95% van het circagewicht zal bedragen. Indien het reële gewicht meer dan het circagewicht blijkt, dan hoeft de klant NIET bij te betalen. Het TOTALE gewicht van Uw bestelling wordt nagewogen. Indien dit gewicht minder zou bedragen dan 95% van het aangekondigde circagewicht voorziet Gustor Meat Boutique een cash terugbetaling die de besteller zal terugvinden in de geleverde verpakking.

De berekening zal als volgt gebeuren:
(totaal van de aangekondigde circagewichten – reëel gewicht) X de gemiddelde kiloprijs van de gekochte goederen.) = cash terugbetaling

 

 

Oorsprong van ons vlees

Het vleesras bepaalt enkel het potentieel van de vleeskwaliteit. Maar even belangrijk is het “terroir” waar het dier heeft geleefd en de kwaliteit van het voedsel dat het kreeg. Wij gaan constant op zoek naar herkomsten die een duidelijke meerwaarde betekenen voor de vleeskwaliteit: de Schotse Highlands, de Oostenrijkse Alpen, de bossen van de Landes etc etc… Als voorbeeld kunnen we stellen dat een Holsteinkoe die 8 jaar op een melkveebedrijf in Nederland heeft gestaan en daarna geslacht wordt in niks te vergelijken valt met hetzelfde dier dat gegraasd heeft op de flanken van Oostenrijkse Alpen.

 

Uw bestelling wijzigen of annuleren

We werken met de beste producten en behandelen deze producten ook met heel veel respect. Ze zijn het resultaat van veel inzet, stielkennis en arbeid. Elk stuk vlees wordt speciaal voor U versneden en verpakt. Eénmaal dit gebeurd is het niet wenselijk dat U Uw bestelling nog wijzigt of annuleert. Stelt er zich toch een probleem voor U, gelieve onze klantendienst te contacteren, we doen onze uiterste best om aan U ter dienst te zijn.