Gekoeld bij u
thuis geleverd.
RSS

Blog
7 redenen om vlees online te bestellen.

7 REDENEN OM VLEES ONLINE TE BESTELLEN: ASSORTIMENT-ORIGINE-MAATWERK-VAKMANSSCHAP-GEMAK-VEILIGHEID-ADVIES

Lees verder
Hoe versnijden wij het vlees bij Gustor MeatBoutique

Bekijk hier de video.

Lees verder
Nieuwe website!

Onze nieuwe website!
Vanaf heden komt u terecht op onze volledig vernieuwde website.

We hebben gekozen voor een totaal nieuw platform met een duidelijker aanbod en groter gebruiksgemak.

Lees verder
Tine Bral van "De Tafel van Tine" testte Gustor Meatboutique

Tine Bral van "De Tafel van Tine" testte Gustor Meatboutique

Lees verder
Gustor Meatboutique in Knack Magazine

Knack magazine over Gustor Meatboutique.

Lees verder
Hap en Tap test Gustor Meatboutique

Hap en Tap testte Gustor.

Lees verder
Wat vinden onze klanten over onze service?

Klik hier om de recensies te lezen op onze facebookpagina.

Lees verder
Hoe wordt uw vlees verpakt

Het vlees is verpakt in isolerende verpakking, speciaal door ons ontworpen voor dit transport. In de verpakking worden koelelementen toegevoegd zodat het vlees uitstekend gekoeld blijft tijdens transport. Je kunt deze koelelementen uitstekend hergebruiken. Het niet-giftige en voor levensmiddelen geschikte koelelement (EU gecertificeerd) kan vele malen opnieuw worden ingevroren en in combinatie met de EPS doos houdt dit - mits goed afgesloten - je (etens)waren gekoeld. Goed voor het milieu dus!

Lees verder

Gustor in de pers

Artikel in DELICATESSE.

Lees verder
La Normande

Het vlees van de Camembert. De Normandische koe, ook wel le boeuf cidré genoemd, is niet alleen leverancier van de meest gastronomische kazen, maar tevens van een net zo aromatische “pré-salée” entrecote. Wij bieden alleen vlees aan van koeien die graasden op de zilte weiden rond de de Mont St-Michel. Deze kwaliteit is slechts beperkt verkrijgbaar, maar wij bij Gustor gaan voor niets minder.

Lees verder
Black Angus

En de winnaar is.....: Ierland? USA? Schotland? Australië? Nieuw-Zeeland? Eender welke keuze u maakt, met de Black Angus haalt u altijd een winner in huis. De oorsprong van de Angus ligt in Schotland maar dit succesverhaal heeft ondertussen alle continenten veroverd. Van elke origine brengen wij de topkwaliteit bij U op tafel, van Freerange tot 120days Grainfed. Waarom niet eens een beef-tasting organiseren en uw gasten laten beslissen welke ze het lekkerst vinden?

Lees verder
Holstein (Oostenrijk)

Hoe Assepoester prinses werd. Nog niet zo lang geleden werd ontdekt dat door een gepaste voeding en toepassing van de dry-aging techniek, het vlees van de Holsteinkoe ongelooflijke culinaire kwaliteiten krijgt: een zinderende smaak, een vrij grove vezelstructuur, maar toch zeer mals . Het kleine melkfabriekje wordt na haar welverdiende pensioen een exquise vleessoort en haar entrecôte werd bij verschillende blindproeverijen als beste steak ter wereld uitgeroepen.

Lees verder
Belted Galloway

Omega 3 en 6 recht uit de natuur. 365 Dagen per jaar grazen de Galloway runderen op de schrale weilanden in West Schotland. Dit is Freerange Meat op zijn best en Slowmeat avant la lettre. Zeer smakelijk, gezond en mooi dooraderd vlees met weinig overbodig vet. De favoriete steak van de Londense Foodies en Healthies.

Lees verder
Iberico - Pata Negra

Vergeet alles wat U al wist over varkensvlees. Het Iberico varken voedt zich vrij in de natuur met eikels, paddestoelen, wortels, kruiden en bessen. Dat proef je zo op je bord. Het is één van de oudste vormen van duurzame en ecologische kweek. Onze selectie Iberico Pata Negra Premium garandeert een unieke smaakervaring en past in een gezond en evenwichtig eetpatroon. Het is rijk aan eiwitten, enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3,6 en 9), mineralen en vitamine B.

Lees verder
Dry-aging - Gerijpt Vlees

De slager-affineur heeft al zijn vakkennis en ervaring nodig om een goede rijping van het vlees te laten slagen. Alles begint bij de selectie van de dieren. Enkel vlees van dieren die op een zeer natuurlijke manier gekweekt werden komt in aanmerking.

Lees verder
Struisvogel (Zuid Afrika)

Het zeer lekkere vlees van topkwaliteit van struisvogel is intussen ingeburgerd in vele keukens.

Lees verder
Rubia Gallega

Afspraakje met een Spaanse brunette?
Dit is echt een geval apart. Volgens sommigen enkel geschikt voor kenners, maar om kenner te worden moet je beginnen met een eerste keer te proeven. De zilte weiden langs de Atlantische kusten van Galicië, de robuustheid van het Rubiaras, de zeer ecologische kweekwijze en de lange droge rijping zijn verantwoordelijk voor de culinaire eigenschappen van dit stuk vlees.

Lees verder
Belgisch Witblauw

Smakeloos vlees? Niet bij Gustor!
Ons aanbod Blauw-Wit is van een uitzonderlijke kwaliteit, traditioneel gekweekt in de Westvlaamse Polders en het Moerengebied. Kwaliteit en smaak heeft tijd nodig. En daar krijgt de Gustorkoe veel van, minstens 4 jaar lang geniet ze van een zorgeloos en gezond leven.
Het gevolg laat zich smaken, proef het verschil!

Lees verder
Simmental (Oostenrijk)

Een klassieker in zijn authentieke thuis. De roodbruine Simmental koe hoort thuis in de Alpen. Enkel op dit terroir, met zijn vele grassoorten en Alpenkruiden, komen de uitzonderlijke kwaliteiten van dit ras volledig tot hun recht. Natuurlijk vlees met een fijne structuur, mooie vetmarmering en een zachte, karaktervolle smaak.

Lees verder
Glorius Varken

Mals en sappig varkensvlees met natuurlijk aroma door kruiden in de voeding! Het familiebedrijf Glorius bezorgt ons deze delicatesse. Alle voeding voor de dieren wordt door de familie zelf gekweekt en aangevuld met rozemarijn, thijm en kurkuma. Deze kruiden zijn natuurlijke antioxydanten, gezond voor mens en dier.

Lees verder
Hoe versnijden we uw vlees

Online slagers zijn echte slagers. Zie hier hoe we uw vlees versnijden.

Lees verder